LB Forsikring

Case

Forsikringsselskabet LB Forsikring har dagligt kontakt med sine næsten 400.000 medlemmer. Vi hjælper LB Forsikring med at kommunikere med medlemmerne med både fysiske breve og e-Boks. For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til de fysiske forsendelser, hjælper vi også med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Skal vi også hjælpe dig?

Arbejdsgange effektiviseres med e-Boks

Gennem de seneste år har LB Forsikring flyttet udsendelsen af fysiske breve, når de skulle kommunikere med sine medlemmer om forsikringsoverblik, varslinger eller informationer om loyalitetsrabatter til i større og større grad at være på digitale platforme. Det betyder, at LB Forsikring alene via e-Boks kommunikerer med hver enkelt af sine 400.000 medlemmer minimum 1 til 2 gange årligt.

Digitalisering af den daglige medlemskontakt

Fysiske breve er generelt meget omkostningstunge, og vi arbejder derfor hele tiden med at digitalisere så store dele af vores medlemskontakt som muligt. Det betyder også, at vi konverterer medlemmerne over på e-Boks. I samarbejde med InterMails har vi overført næsten 40% af vores medlemmer. Det sparer os for 7 kr. pr. forsendelse, hvilket bliver til en hel del i det lange løb” siger Driftschef hos LB Forsikring, Henrik Hansen.

Konverteringen kan ske direkte i e-Boks, når medlemmerne er aktive. Her bliver de tilbudt at modtage post fra LB Forsikring i e-Boks i stedet for med fysiske breve. En nem måde at konvertere til e-Boks, da medlemmerne allerede befinder sig i e-Boks’ univers.

Kontakt
 • Det sparer os for meget tid og omstændige processer, når vi kan sende ansættelseskontrakter og lønsedler ud gennem e-Boks.

  Henriette Wager, HR-konsulent, LB Forsikring

 • De fysiske breve er meget omkostningstunge, og vi arbejder derfor hele tiden med at få konverteret medlemmerne over på e-Boks. Med InterMails hjælp har vi nu fået overført næsten 30% af vores medlemmer. Det sparer os for 7 kr. pr. forsendelse, hvilket bliver til en hel del i det lange løb

  Henrik Hansen, driftschef, LB Forsikring

Enkel og optimeret proces til brevudsendelser

Som kommunikationshus har InterMail opbygget et skræddersyet procesforløb til LB Forsikring til deres daglige udsendelser. Processen for udsendelserne er enkel: InterMail modtager datafiler og dokumenter fra LB Forsikring og matcher data mod de tilmeldte i e-Boks. På den måde finder InterMail fordelingsnøglen mellem de digitale udsendelser via e-Boks og de modtagere, der fortsat skal modtage dokumenterne fysisk.

Vi sender hver måned op til 100.000 dokumenter via e-Boks i denne proces. Den er enkel og nem at bruge, og det sparer os hver dag for omkostninger og ressourcer. InterMail sender også dokumenter i PDF’er til vores arkiv – det gør også vores hverdag meget nemmere,” fortsætter Henrik Hansen.

Ansættelsesproces optimeres i e-Boks

Det er dog ikke kun den eksterne kommunikation med medlemmerne, hvor LB Forsikring bruger e-Boks. Også LB Forsikrings HR- og juridiske afdeling kommunikerer med nuværende og nye medarbejdere, sender lønsedler og ansættelseskontrakter i e-Boks.

Hos LB Forsikring er det også slut med at sende ansættelseskontrakter frem og tilbage via posten for at modtage den nyansattes underskrift.

Nye medarbejdere modtager og læser ansættelseskontrakten direkte i e-Boks og kan efterfølgende ved hjælp af e-Boks Signering underskrive kontrakten med deres NemID.

Det sparer både LB Forsikring, men også den nyansatte, for tid og ressourcer.

Det sparer os for meget tid og omstændige processer, når vi kan sende ansættelseskontrakter og lønsedler ud gennem e-Boks. Portalen er også skræddersyet specielt til os, så den har lige præcis de funktioner, vi har behov for. Vores nyansatte er også glade for processen, da ansættelsesprocessen bliver mere effektiv,” siger HR-konsulent hos LB Forsikring, Henriette Wager.

 

Vi hjælper dig gerne i gang med en mere effektiv kundedialog i e-Boks

Ring mig op

Om LB Forsikring

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsaktieselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. De har til sammen næsten 400.000 medlemmer og er det tredjestørste forsikringsselskab på det danske privatmarkedet.

Del på sociale medier

Cases

 • Alle
 • Direct Mail
 • e-boks
 • Emballage
 • IM Campaign
 • IM Connect
 • IM Loyalty
 • Kundeloyalitet
 • RelationPlus

Vi har hjulpet en lang række virksomheder