Skab engagement hos dine brugere med gamification

Skab engagement

Gamification er, når man bruger de bedste mekanismer kendt fra spil og konkurrencer til at engagere brugerne og gøre en bestemt handling eller handlingsmønster sjovt. Vil I prøve det?

Spillene kan tilpasses virksomhedens visuelle udtryk. Vælg mellem lykkehjul, quiz, tip, julekalender og andre sjove muligheder.

Gamification løsninger

Julekampagne 

Julen er en oplagt sæson for at lave en gamification-kampagne for jeres kunder. Eller for jeres medarbejdere. Eller hvorfor ikke begge dele? 

En julekampagne kan være med til at øge virksomhedens salg, få flere besøgende og ikke mindst berige jer med en masse brugbare data.

gamification_jul
gamification_påske

Påskesjov 

Online spil og spilkampagner gør det sjovt for den besøgende at interagere med jeres virksomhed. Kunderne føler sig underholdt og interagerer med jeres virksomhed på en innovativ måde. Og det genererer positive leads.

Demo 

Vil du se et eksempel på en gamification-kampagne?

demo_gamification
Logo scratcher

Partnerskab med Scratcher 

InterMail er partnere med den danske gamification platform Scratcher, som tilbyder +20 spilformater, så der er rigeligt at vælge mellem. Vores partnerskab betyder, at vi har stor erfaring med platformen, så I altid får en dedikeret specialist på projektet. Derudover har vi en direkte kontaktperson og support hos Scratcher. 

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Gamification: Så nemt kan du skabe engagement hos dine brugere 

Gamification er ikke kun et lykkehjul med mulighed for at få rabat i webshoppen, det er meget mere end det. Det kan nemlig udover at tiltrække nye leads også være et godt redskab til at øge engagementsraten hos jeres burgere og ikke mindst indhente yderligere informationer på jeres nuværende kontakter. Derudover viser studier fra Digital Marketing World Forum, at: 

” 60% af forbrugerne er mere villig til at købe fra en virksomhed,  hvis de forinden har deltaget i et sjovt spil med dem.” 

Her er 3 gode grunde til at bruge gamification som en del af jeres markedsføring.  

#1 Boost jeres emailliste 

 Med gamification kan I booste jeres emaildatabase og indhente nye permissions. Formålet er at få en digital krog i interesserede leads, så man efterfølgende kan sende relevant kundekommunikation, der i sidste ende kan føre til salg. Med en gamificationkampagne, der er godt skruet sammen, kan I få flere leads ind på få uger end I normalt får ind på et år. 

Chancen for succes er langt højere med brug af gamification end ved blot at have en ’Tilmeld dig vores nyhedsbrev’-formular på websitet. For folk kan godt lide at spille. Og vinde. De fleste er med på præmissen om, at man betaler med sin email som valuta. Det kan være en gamificationkampagne i forbindelse med højtider som jul, påske eller Black Friday for at skabe lidt ekstra opmærksomhed for jeres virksomhed. Eller det kan være en Always-on strategi, hvor gamification kan bruges som et løbende tiltag, der altid er aktivt på websitet. For eksempel som en pop up funktion eller slide in med prøv lykken, test din viden eller benyt denne rabatkode. 

#2 Få nye informationer på jeres kontakter 

Vil I gerne have beriget jeres allerede eksisterende emailliste med yderligere data, er gamification en oplagt mulighed. Det kan for eksempel være, at jeres database er fuld af hotmail- og gmailadresser og I derfor ønsker at få det fulde navn og telefonnummer på hver enkelt af dem. Eller måske har I brug for at kende deres arbejdstitler. Dette kan gøres med en gamificationkampagne, hvor det kræves af brugeren, at man indtaster netop disse oplysninger for at kunne deltage. 

#3 Skaber større engagement 

Gamification er ideelt til at engagere kunderne, både de eksisterende og de potentielle. Enten ved at dele noget fagligt og relevant viden med dem via en quiz eller lave en simpel spillekonkurrence, hvor man kan vinde en gevinst. Det giver en mulighed for at interagerer med kunderne digitalt over flere minutter. Og det er ellers ikke hver dag man opnår det. Et besøg på jeres website eller et blik på jeres annoncer tager som regel blot et par sekunder før brugeren er væk igen. Hvorimod en quiz kan fange brugerens opmærksomhed i længere tid. Gamification kan også være et frisk pust i rækken af jeres faste nyhedsbreve. 

Alt i alt har gamification vist sig at være en yderst effektiv tilgang inden for digital marketing ved at udnytte menneskers naturlige trang til konkurrence, belønning og sjov. Den øgede engagement og interaktion, som gamification bringer med sig, kan transformere en simpel kampagne til en mindeværdig oplevelse for brugerne. Ved at omfavne gamification som en integreret del af sin digitale marketingstrategi kan man skabe stærke forbindelser, øge brand loyalitet og nå sit marketingmål på en mere engagerende måde. 

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede services

Social Media

Google Ads

SEO

Direct Mail