ISO & ISAE-certificering

Hos InterMail er det topprioritet at beskytte vores kunders og egne data, systemer og ydelser, og vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi foretager os – lige fra drift og udvikling til måden, hvorpå vi varetager salg og marketing på. 

For at sikre en kontinuerlig forbedring af InterMails sikkerhedsniveau og datasikkerhed, bliver InterMail hvert eneste år certificeret indenfor ISO 9001 (kvalitetssikkerhed), ISO 27001 (informationssikkerhed) og ISAE 3000 (revisorerklæring). 

Med ISO & ISAE-certificeringen har InterMail åbnet op for at kunne håndtere en lang række nye kunder fra både det private og offentlige, der kræver en certificeret leverandør.  

ISO certificering

ISO 9001: Vi leverer solid kvalitet til vores kunder 

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som betyder at InterMail kan dokumentere, at arbejdsgange og processer bliver varetaget med stor kontrol. Det forsikrer kunderne, at der bliver leveret pålidelig kvalitet, ført løbende kontrol og at arbejdsgangene og processerne konstant forbedres til fordel for det samlede output. 

ISO 27001: Højt og stabilt data- og informationssikkerhedsniveau 

ISO 27001 er en standard til styring af informationssikkerhed. Certificeringen betyder, at InterMail nu kan dokumentere et stabilt højt data- og informationssikkerhedsniveau, hvad enten data forefindes som fysiske, digitale eller talte informationer. Sikkerheden er dermed en integreret del af alt, hvad der foregår i virksomheden. 

ISAE 3000: Håndtering af kunders persondata efter den højeste standard

Med vores ISAE 3000 certificering kan vi sikre, at vi på vegne af vores kunder overholder GDPR-lovgivningen om databeskyttelse. Alle processer og procedurer er nedskrevet og følges til punkt og prikke, lige fra modtagelse af data til behandling af endeligt produkt eller service.