Effektiv og målrettet annoncering med Google Ads

Google Ads er en læringsproces. Ikke en enkeltstående kampagne.

Hvis man er ude efter et hurtigt resultat, skal man ikke vælge Google Ads.

Har man derimod har tid, tilstrækkeligt budget og tålmodighed til at blive klogere på sine websitebrugere, kan man anvende annoncer på Google til at opnå indsigt i, hvordan kanalen kan anvendes til at nå virksomhedens målsætninger. Google Ads kan således rumme et kæmpemæssigt potentiale for enhver virksomhed, der er villig til at investere tid og ressourcer i en kontinuerlig læringsproces.

Før man giver sig i kast med Google Ads …

En vigtig ting at gøre sig klart fra start er, hvordan man helt konkret skiller sig ud fra konkurrenterne. Hvad kendetegner virksomheden og de specifikke services og hvordan kan I levere noget særligt for jeres kunder? En anden ting, der kræver lige så meget fokus, er selve indholdet på den landingsside, som kampagnen fører over til. Grundlæggende handler det om, at den hurtigt skal fange folks opmærksomhed, effektivt og præcist kommunikere unique selling points og komme med let forståelige og tydelige call to actions.

Forsømmer man disse dele, kommer kampagnen ikke til at give det ønskede resultat. Et tredje vigtigt element som ny annoncør på Google Ads, er at undgå at forsøge at promovere samtlige serviceydelser eller produktkategorier på ens hjemmeside. Start med et nicheområde og skaler op herfra.

google ads

Struktur er altafgørende

Vi oplever ofte, at mange af vores nye kunder har haft en Google Ads konto, der ikke er blevet vedligeholdt, hvilket medfører et manglende overblik og indgående forståelse. Derfor er det som regel noget af det første vi tager fat på, netop at skabe en god struktur og et godt fundament for optimeringsarbejdet – godt begyndt er halv fuldendt.

Stort potentiale

Formår man at vokse via sine Google annoncer, så vækster ens virksomhed i takt hermed. Det er en kontinuerlig opgave at vedligeholde en Google Ads konto og alle dens delelementer og det er langt fra alle marketingmedarbejdere, der har den nødvendige kompetence. Så vi anbefaler at få specialister til at varetage opgaven for jer. Kontakt os og få hjælp med at lægge en strategi for markedsføring på Google, der understøtter virksomhedens målsætninger.

Google ads

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede services

Social Media

Gamification

SEO

Direct Mail