Vi hjælper med målrettet kommunikation, der skaber leads, salg og kundeloyalitet. 

Med alle vores specialister samlet under ét tag, får du en essentiel one stop service, som giver dig et forspring i markedet.

Anders Ertmann

“Datasikkerhed, stærke processer og høj faglighed er fundamentet for, at vi i InterMail hvert eneste år sender over 200 millioner digitale og fysiske udsendelser for vores kunder. Vi tænker kvalitet og sikkerhed ind i alt, hvad vi foretager os – lige fra drift og udvikling til måden, vi ansætter medarbejdere på.”

Anders Ertmann, CEO InterMail

Vi sikrer dig en høj datasikkerhed 

Vores specialister er stærke på udvikling af digitale løsninger. Vi leverer ikke bare en strategi, vi bygger og eksekvere også, så I får implementeret netop den løsning, der virker bedst for jeres system. 

Vi er ISO certificeret og kan derfor garantere at kvaliteten af vores processer og data er i top. 

Vi taler til mennesker

Selvom vores løsninger er datadrevet, så glemmer vi aldrig, at vi taler til mennesker. Derfor er kreativitet en vigtig del, når data formes til indsigtsbaserede budskaber, der skal drive handlinger hos rigtige mennesker. 

Jeres succes er vigtig for os 

Gode resultater skabes gennem et godt samarbejde. Hos os har du et fast team og en fast kontaktperson. På den måde står den næste kampagne på skuldrene af de erfaringer vi har gjort os med den forrige. 

Vi bruger præcis de kanaler, der er relevant for jeres målgruppe 

Det er ofte et mix af flere kanaler, der skaber den ønskede handling
i jeres målgruppe. Vi har erfaringen og ekspertisen til at få dem til at spille sammen. Offline og digitalt. 

1700229112350
Vi opruster digitalt

Vi er med hele vejen 

Samspillet med vores mange specialister gør, at du og din organisation står stærkere i markedet. Vi er med i alle faser af leverancen, så I kan føle jer tryg i udviklingen, eksekveringen og evalueringen af jeres kampagne. 

Vores værdier

Bred faglighed

Vi har de dygtigste medarbejdere indenfor vores forretningsområder, og er et engageret team af specialister med stor respekt og tillid til hinanden. Det er derfor vi altid holder, hvad vi lover.

Fuld fleksibilitet

Vi hjælper altid vores kunder med at løse deres komplekse udfordringer – uanset om opgavens omfang eller scope ændrer sig – i en verden i konstant forandring.

Høj sikkerhed

Vi er ISO certificeret og kan derfor garantere at kvaliteten af vores processer og data er i top.

InterMail har mere end 100 års historie 

Vores historik går mere end 100 år tilbage. Faktisk blev vi etableret helt tilbage i 1898. Virksomhedens første forretningsområde var fremstilling af kvalitetskonvolutter og postemballage. 

Gradvis er forretningsområderne blevet udvidet, så vi i dag tilbyder vores kunder en bred vifte af services inden for kundekommunikation, leadgenerering og kundeloyalitet. 

Vi er i dag mere end 100 specialister samlet under ét tag, der skaber datadrevet kommunikation og håndterer over 500 virksomheders kommunikation og marketing. 

Vi håndterer over 500 virksomheders kommunikation og marketing. Her er nogle af dem.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder