Få et højere investeringsafkast med e-mail marketing

Få en høj ROI 

E-mails er internettets valuta og stort set alle, der er online, har en aktiv e-mailadresse. Et nyt lead på e-maillisten er ofte langt mere værd end en ny følger på de sociale medier.

E-mail marketing er en af de mest effektive marketingkanaler til at få en høj ROI (Return On Investment). For hver krone du investerer i e-mail marketing, får du på et generelt plan 38 kroner tilbage.

Opbyg en solid e-mailliste  

For at få succes med e-mail marketing, har I brug for en e-mailliste med modtagere, der aktivt har sagt ja tak til at modtage kommunikation fra jeres virksomhed. Der er forskellige måder at bygge en liste på. 

Vi benytter nogle af følgende tiltag for at indsamle Permissions: 

  • Website formularer og pop ups  
  • Gated content  
  • Gamification  
  • Facebook og LinkedIn ads
e-mails

E-mail Automations  

Med e-mail marketing automations kan I opsætte automatiserede trigger e-mailflows, der udløses af brugerens handling og skaber stor relevans på rette tidspunkt.  

En af de mest populære automations i e-mail-marketing er velkomstmailserien. I fanger nye leads, mens de er brandvarme og gerne vil høre fra jer. I velkomstmailserien har I mulighed for at vise, hvordan I med jeres services kan hjælpe jeres modtager. 

Andre automations kan være en påmindelse om en forladt indkøbskurv eller en hilsen på sin fødselsdag.

Vi har styr på de digitale platforme

Vores dygtige specialister kan arbejde i de fleste e-mailmarketing automation systemer, der findes på markedet. Vi arbejder blandt andet med APSIS, Mailchimp, ActiveCampaign, Klaviyo og Emarketeer.

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Hvad er e-mail marketing?

E-mail marketing, også kendt som e-mail markedsføring på dansk, er en strategi, der bruger e-mails til at kommunikere og opbygge relationer med potentielle og eksisterende kunder. Meddelelserne kan omfatte alt fra produktannonceringer og tilbud til nyhedsbreve og personlig kommunikation. Formålet med e-mail-markedsføring er at skabe en direkte forbindelse til dine modtagere og opbygge et forhold, der fører til øget engagement, salg og loyalitet. En af de store fordele ved e-mail-markedsføring er muligheden for at måle og analysere dine resultater. Du kan se åbningsraten, klikraten og konverteringsraten for dine e-mails, hvilket giver dig indsigt i, hvordan din kampagne præsterer, og hvad der kan forbedres.  

Direkte kommunikation med din modtager 

Med e-mail markedsføring har du langt større kontrol over kommunikationen, der sendes ud via e-mails end via sociale medier. For du har direkte adgang til dine modtagere og ingen algoritme, der begrænser synligheden af dit budskab. Når du sender en e-mail, lander den direkte i modtagerens indbakke, hvor den kan læses i deres eget tempo og på deres egne betingelser. Dette skaber en mere personlig og intim kommunikationsoplevelse sammenlignet med sociale medier, hvor budskaber kan drukne i støj fra andre opdateringer og reklamer.  

Ram dine målgrupper med målrettet og relevant indhold.  

Ved hjælp af segmentering kan virksomheder og organisationer nå ud til en specifik og målrettet målgruppe og sende skræddersyede budskaber, der passer til modtagerens interesser, præferencer, adfærd eller demografi. Det hjælper med at øge åbnings- og klikfrekvenserne og forbedrer chancerne for at konvertere modtagerne til kunder. Jo større relevans indholdet har for den specifikke modtager, jo større er sandsynligheden for at modtageren handler på din opfordring.   

Sådan skriver du mails, der konverterer 

Godt content kan tiltrække din modtagers opmærksomhed. Ligger du inde med noget relevant viden om et særligt emne, som dine modtagere gerne vil blive klogere på, kan det bruges som ‘gated content’ og være en leadmagnet, der tiltrækker nye kontakter. Når først du/I har indhentet permission til at sende e-mails til modtageren, kan du/I blive ved at skabe værdi ved kontinuerligt at sende e-mails med relevant indhold. Hver eneste mail eller nyhedsbrev du sender efterfølgende, skal gerne indeholde interessant underholdning relevante budskaber, der skaber en reaktion hos modtageren. Faktisk skal hver e-mail gerne være en lille gave, som man har lyst til at åbne i sin indbakke. Derfor kan det være værdifuldt at tænke over, hvad der er relevant for din modtager, fremfor hvad du gerne vil sælge. Hvis fokus kun er på udsalg, tilbud og ‘køb nu’, mistes værdien og interessen hurtigt hos modtageren og risikoen for afmelding forøges. Når man skriver sig op til at modtage mails fra dig, indgår man en aftale med dig om, at du giver noget værdifuldt i bytte for e-mailadressen. Det kan være en rabat, en gave eller relevant og brugbar viden Ved at give værdi opbygger du tillid og viser din ekspertise på området.  

Skriv en emnelinje, der vækker nysgerrigheden 

Emnelinjen er det første indtryk, dine leads får af din e-mail. Det er afgørende at skabe en engagerende og nysgerrighedsvækkende emnelinje for at øge åbningsraten. Dit indhold kan være nok så spændende, men hvis emnelinjen blot hedder ’Nyhedsbrev juni’, vækker den hverken følelser eller nysgerrighed og forbliver ulæst i indbakken. Giv hellere en lille smagsprøve på hvad modtageren får ved at læse mailen.  

Skab en stærk CTA 

For hver mail du sender ud, er det væsentligt at have for øje, hvad din hensigt er. Hvad ønsker du, at modtageren skal gøre efter at have læst mailen? Blive underholdt, melde sig til noget eller trykke på en købsknap? Skab en stærk CTA (Call To Action) og fortæl tydeligt, hvilken handling du ønsker modtageren skal udføre. 

Opbyg en solid e-mailliste 

For at få succes med e-mail marketing, har du brug for en e-mailliste med modtagere, der aktivt har sagt ja tak til at modtage kommunikation fra din virksomhed. Der er forskellige måder at bygge en liste på. Her er nogle eksempler på hvordan man kan indsamle Permissions: 

Website formularer og pop up

Permission-formularer kan enten være fast integreret på websitet eller dukke op som en ‘pop up’ boks eller ‘slide in’. 

Sign up formularer

Gated content 

Specialistviden er en god ting at dele ud af. Der er ofte mange, der gerne vil have lidt insider tips og viden om netop det emne, I arbejder med hver eneste dag. Derfor kan det være en fordel af dele ud af jeres ekspertviden I form af en e-bog, whitepaper eller for eksempel podcast. Den kan så downloades til gengæld for en e-mailadresse. 

Skaermbillede 2023 07 04 kl. 08.21.55

Gamification

Gamification marketing er en strategi som bruger elementer fra spil og konkurrencer med målet om at få brugerne til at udføre en konkret handling. 

Gamification marketing bruger interaktive elementer til at tiltrække og fastholde kunder. Med principper baseret på design, psykologi og adfærd er gamification et stærkt værktøj til at engagere sine brugere. Det bygger på devicen om at modtage noget, for eksempel en rabatkode, en præmie eller point og til gengæld afgiver sin e-mailadresse eller andre informationer i retur. 

aarstiderne gamification

SoMe annoncering

En anden kilde til flere tilmeldinger på din liste er via annoncering på sociale medier. Giv noget, der vækker folks opmærksomhed, så de får lyst til at give sin e-mailadresse i retur. Med betalt annoncering kan I nå ud til specifikke målgrupper og ramme andre end jeres allerede eksisterende kunder. 

Skaermbillede 2023 07 04 kl. 11.00.33

5 fordele ved at benytte et e-mail marketing bureau

E-mail marketing er blevet en vigtig strategi for mange virksomheder, men at drive en effektiv e-mail marketingkampagne kræver tid, ressourcer og ekspertise. Har man ikke de interne ressourcer til at håndtere opgaven, kan man med fordel benytte sig af eksterne specialister. 

Her er 5 fordele ved at benytte et email marketing bureau: 

  1. Ekspertise og erfaring: Et e-mail marketing bureau har dygtige specialister, der er erfarne inden for e-mail markedsføring. De har viden om bedste praksis, trends og nyeste teknologier inden for området. Ved at samarbejde med et bureau får du adgang til denne ekspertise og kan drage fordel af deres erfaring for at sikre, at dine e-mail kampagner er effektive og målrettede. 
  2. Målretning og segmentering: Et e-mail marketing bureau hjælper med at målrette og segmentere din målgruppe, så du kan levere målrettede og personlige e-mails. Ved at analysere data om dine kunder kan bureauet opbygge segmenter og målrette indholdet i dine e-mails baseret på kundernes præferencer, adfærd og tidligere interaktioner. Dette øger chancerne for at levere relevant indhold og skabe større engagement hos dine modtagere. 
  3. Professionelt design og indhold: Et e-mail marketing bureau har designere og copywriters, der kan hjælpe med at skabe professionelt udseende e-mails med indhold, der er tilpasset til din virksomheds behov. De kan hjælpe med at skabe øjenfængende e-mail skabeloner, der afspejler din virksomheds brandidentitet og øger chancerne for at få modtagerne til at reagere positivt på dine e-mails. 
  4. Automatisering og segmentering: Et e-mail marketing bureau kan hjælpe med at implementere automatiserede e-mail kampagner baseret på forskellige triggere og begivenheder. Ved at opsætte automatiserede workflows kan bureauet hjælpe med at sende relevante e-mails på det rette tidspunkt i kundens rejse. Dette sparer tid og sikrer, at dine kunder modtager det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.
  5. Måling og analyse: Et e-mail marketing bureau kan hjælpe med at måle og analysere resultaterne af dine e-mailkampagner. Ved at spore åbningsrater, klikrater, konverteringsrater og andre vigtige metrikker kan bureauet give dig indsigt i, hvordan dine e-mails performer og foreslå forbedringer. 

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede services

Loyalitetsprogrammer

Marketing Automation