YouSee

Case

Som Danmarks største udbyder af tv, internet og telefoni kommunikerer YouSee dagligt med tusindvis af danskere. InterMail hjælper YouSee med deres fysiske kundekommunikation, der er en af YouSee’s mange kommunikationskanaler.

Kontakt

InterMail er med hele vejen

Når man som YouSee har en stor kundedatabase, hele Danmark som målgruppe, og samtidig arbejder målrettet med en lang række forskellige kampagnebudskaber ud fra always-on tankegangen, stilles der store krav til timing og produktion af kampagnerne. Her er det vigtigt med en samarbejdspartner, der forstår helheden, men også ser alle detaljerne i delelementerne.

En præcis og fleksibel løsning fra idé til udsendelse

InterMail håndterer årligt op mod 250 af YouSee’s direct mail kampagner og brevudsendelser. Løsningerne inkluderer alt fra projektledelse, datahåndtering og adressevask til opsætning, print, kuvertering og distribution samt håndtering af returpost. På den måde fungerer InterMail som partner for YouSee, der overtager kampagnerne fra en kreativ idé til det lander i kundens fysiske postkasse.

”Vi har mange kampagnechefer her hos YouSee – alle med hver sit fokus. Det er derfor vigtigt for mig, at vi har én samarbejdspartner, der kan håndtere de mange forskellige typer af udsendelser og samtidig kan guide os i forhold til materialevalg, kuverter og leverandører. En partner der forstår os, vores organisation og ikke mindst vores brand. Det gør InterMail til perfektion,” siger YouSee’s Afdelingsleder for 1:1 Marketing, Marianne Colding Oxholm.

Kontakt

Opgaverne kan variere i kompleksitet, størrelse og format, men fælles for dem alle er, at uanset hvor konkret idéen er, kan den altid overdrages til InterMail, der igennem faste og effektive processer frigiver YouSee for tid og ressourcer.

”Vores samarbejde med InterMail strækker sig over 10 år, hvor de har leveret løsninger og projektledelse af højeste kvalitet. Vi har stor tillid til InterMail, og har altid en åben og direkte dialog, når de skal løfte vores direct mail kampagner og brevudsendelser,” tilføjer Marianne Colding Oxholm.

  • Vores samarbejde med InterMail strækker sig over 10 år, hvor de har leveret løsninger og projektledelse af højeste kvalitet. Vi har stor tillid til InterMail, og har altid en åben og direkte dialog, når de skal løfte vores direct mail kampagner og brevudsendelser

    Marianne Colding Oxholm, Afdelingsleder for 1:1 Marketing, YouSee

Skræddersyet portal og scanningsproces til optimering af portobudget og ROI

Udover at klare alt fra idé til distribution, står InterMail også for modtagelse og håndtering af YouSee’s returpost – uagtet distributør. Igennem en skræddersyet scanningsaftale får YouSee hurtigt overblik over al returpost. Ved hjælp af unikke koder på brevene identificerer InterMail grunden til, at brevet sendes retur, så YouSee kan opdatere sin database og kommunikere med modtageren på anden vis eller frasortere modtageren i fremtidige udsendelser.

Med en arkivløsning bliver hver enkelt brev også scannet og omdannet til en PDF. På den måde har YouSee altid overblik over præcist, hvilke breve, der er afsendt og hvilke, der er kommet retur, og kan samtidig udregne en mere præcis ROI samt løbende optimere portobudgettet.

”InterMail tilbyder os den lange række af ydelser, som vi har brug for til den høje kvalitetsstandard, vi altid sætter for vores kampagner og udsendelser. De hjælper os fra A til Z. Vi oplever også at InterMail er gode til at køre eksempelvis interne tjek, og dermed sikrer de en højere præcision end de andre udbydere,” afslutter Marianne Colding Oxholm, YouSee’s Afdelingsleder 1:1 Marketing, YouSee.

Kontakt

Om YouSee

YouSee er Danmarks største teleselskab og tilbyder danskerne tv, internet, tele- og mobiltelefoni. Igennem deres fordelsprogram YouSee More tilbyder YouSee sine kunder endnu flere fordele såsom musik, bog og filmtjenester.

YouSee er en del af TDC Group, der i alt har 7000 medarbejdere med datterselskaberne Nuuday og TDC NetCo. YouSee er en del af datterselskabet Nuuday, der leverer innovative digitale kundeoplevelser og underholdning gennem brands som YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster og Firmafon.

Del på sociale medier

Cases om Direct Mails

Vi har hjulpet en lang række virksomheder