YouSee

Sådan hjalp vi YouSee

"Vores samarbejde med InterMail strækker sig over 13 år, hvor de har leveret løsninger og projektledelse af højeste kvalitet."

YouSee er Danmarks største teleselskab og tilbyder tv, bredbånd og telefoni via kabelnettet og mobiltelefoni. YouSee er en del af TDC Group, der i alt har 7000 medarbejdere med datterselskaberne Nuuday og TDC NetCo.

Se her hvordan InterMail har hjulpet Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

1 mio. årlige Direct mails og sæsonkampagner

Kreative og indbydende breve

Win back, krydssalg og varslinger

Yousee case

Opgave

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? 

En dynamisk virksomhed som Yousee har ofte brug for løsninger, der er mere komplicerede end enkle. Derfor er der behov for en tillidsfuld og fleksibel kommunikationspartner. Marketingafdelingen i YouSee ønskede at gå en anden vej end tidligere og var derfor på udkig efter en ny leverandør, der både kunne hjælpe med at skaffe nye kunder og vinde tidligere kunder tilbage. En anden del af behovet var at finde en løsning på, hvordan man kunne differentiere sig i postkassen hos sine modtagere. 

Løsning

Win back kampagner med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering

InterMail sender på vegne af Yousee over 1 mio. årlige direct mails og store sæsonkampagner ud til kunderne med kommunikation om varslinger, anlægsopsigelser, TV pakker og mange andre vigtige informationer. 

Vi hjælper Yousee med at skabe nysalg, krydssalg og udarbejder win back kampagner for at vinde tidligere kunder tilbage. 

Derudover bidrager vi også med at gøre brevenes indhold mere kreativt og indbydende, så hver forsendelse bliver som en lille gave til modtageren og derved forøger åbningsraten. 

Da al kundekommunikationen sendes ud via fysisk post, kræver det en omhyggelig adressehåndtering. Ved flytning skal nye tilflyttere informeres og vi hjælper desuden med adressevask og segmentering og i fælles samarbejde sørger vi for at Robinson-listen og ”NejTak databasen” respekteres.

intermail_case_yousee

“InterMail leverer altid samme høje kvalitet på projektledelse – og altid til tiden. Noget der er særligt brug for med de mange kampagner vi ofte skal have afsted – og med en kompleksitet der kræver et godt overblik.”

Camilla Østerberg Madsen

,

Head of CRM

,

YouSee

Camilla Østerberg Madsen

Head of CRM

YouSee
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case