Teleselskabet 3 håndterer deres tre millioner e-mails og breve med LET og sparer kundeservice mange timer om måneden.

Lige siden teleselskabet 3 trådte ind på det danske mobilmarked i 2003 har kundetilstrømningen været lige så opadgående som 3’s løsninger er innovative og fremsynede.

I 2007, da antallet af kunder havde passeret +200.000, erkendte 3 behovet for at outsource den logistiske del af deres administrative og økonomiske kommunikation med kunderne. I dag håndterer InterMail over tre millioner direct mail-forsendelser for 3. Hermed opnår 3 betydelige økonomiske besparelser, stabilitet og høj kvalitet – og i det hele taget styr på kunderelationerne!

3’s udfordring

3’s kunder modtager deres kommunikation på e-mail eller per brev, og med 1,15 mio. kunder står 3 hver måned over for en stor logistisk opgave i forhold til at få sendt fakturaer, ordrebekræftelser, sim-kort mv. ud til kunderne – til tiden.

Hos 3 havde vi brug for en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os med at optimere vores forretningsflow omkring vores transaktioner og den tilhørende kommunikation med vores mange kunder. Vi skulle have løftet opgaven med at sende alle vores regninger og rykkere – både fysiske og elektroniske – ud til både private og erhvervskunder. Med løsningen fra InterMail rammer vi alle kunder til tiden, og vi kan nemt tilgå korrespondancen i vores systemer, hvilket selvfølgelig er vigtigt for vores medarbejdere i kundeservice og butikkerne”, siger Jesper Larsen Wagner, VP for forretningsudvikling fra 3.

Løsning

I dag håndterer InterMail alle data og processer omkring 3’s administrative og økonomiske kommunikation med kunderne i InterMails dokumenthåndterings- og e-faktureringssystem LET:

Vi valgte i 2007 at outsource driften og håndteringen af vores direct marketing-forsendelser til InterMail, da de både har kompetencerne til at rådgive os omkring dokumenthåndtering og e-fakturering samt selve løsningerne til at håndtere opgaven. Det vil sige alt lige fra datahåndtering til print, kuvertering og optimering på selve udsendelsen ved hjælp af bundling og sortering til vores postdistributør. Dermed gør vi også håndteringen mere omkostningseffektiv.

Med LET, som er en skalérbar modulopbygget løsning, tages der udgangspunkt i 3’s nuværende arbejdsgange og datafiler, og via LET genererer og udsender 3 automatisk fakturaer, ordrebekræftelser, SIM-kort mv. til kunderne i den valgte kommunikationskanal, som f.eks. brev eller e-mail.

Derudover omfatter LET-løsningen et online-arkiv, hvor både 3’s kundeservice og kunder via 3’s selvbetjening nemt kan tilgå fakturaer, ordrebekræftelser og få overblik over forbrug og historik – både de papirbaserede og de elektroniske:

Vores kundeservice sparer mange timer om måneden ved, at kunderne selv kan gå ind i vores system og finde deres fakturaer og få overblik over deres forbrug”.

Vi er glade for vores mangeårige samarbejde med InterMail, og vi ser mange muligheder for, at InterMail også fremover kan hjælpe os med at optimere vores kommunikation i forbindelse med vores fakturaudsendelser og -oversigter og ikke mindst understøtte vores ønske om at tilpasse og personalisere vores kommunikation med kunderne,” slutter Jesper -Larsen Wagner fra 3.

Om Teleselskabet 3 (Hi3G)

Siden 2003, hvor 3 gik ind på det danske marked, har de formået at udfordre det danske marked med nye teknologier og nye måder at tænke telefoni på. Fra video, tv, film og musik på mobilen til muligheden for at dele data på tværs af platforme. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark.

3 havde i 2015 1,15 mio. kunder, 700 medarbejdere og en omsætning på 2,7 mia. DKK. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, Hong Kong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%).