Teleselskabet 3

Case

Da antallet af kunder havde passeret +200.000, erkendte 3 behovet for at outsource den logistiske del af deres administrative og økonomiske kommuni­kation med kunderne, og i dag håndterer InterMail over tre millioner direct mail-forsendelser for 3.

3’s udfordring

3’s kunder modtager deres kommunikation på e-mail eller per brev, og med 1,15 mio. kunder står 3 hver måned over for en stor logistisk opgave i forhold til at få sendt fakturaer, ordrebekræftelser, sim-kort mv. ud til kunderne – til tiden.

”Hos 3 havde vi brug for en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os med at optimere vores forretningsflow omkring vores transaktioner og den tilhørende kommunikation med vores mange kunder. Vi skulle have løftet opgaven med at sende alle vores regninger og rykkere – både fysiske og elektroniske – ud til både private og erhvervskunder. Med løsningen fra InterMail rammer vi alle kunder til tiden, og vi kan nemt tilgå korrespondancen i vores systemer, hvilket selvfølgelig er vigtigt for vores medarbejdere i kundeservice og butikkerne,” siger Jesper Larsen Wagner, VP for forretningsudvikling fra 3.

  • Vi er glade for vores mangeårige samarbejde med InterMail, og vi ser mange muligheder for, at InterMail også fremover kan hjælpe os med at optimere vores kommunikation

    Jesper Larsen Wagner, VP for forretningsudvikling, Teleselskabet 3

Løsning

I dag håndterer InterMail alle data og processer omkring 3’s administrative og økonomiske kommunikation med kunderne i InterMails dokumenthåndterings- og e-faktureringssystem IM Connect:

”Vi valgte i 2007 at outsource driften af vores direct ­marketing-forsendelser til InterMail, da de både har kompetencerne til at rådgive os omkring dokument­håndtering og e-fakturering samt selve løsningerne til at håndtere opgaven. Det vil sige alt lige fra datahåndtering til print, kuvertering og optimering på selve udsendelsen ved hjælp af bundling og sortering til vores postdistributør. Dermed gør vi også håndteringen mere omkostnings­effektiv.”

Med IM Connect, som er en skalérbar modulopbygget løsning, tages der udgangspunkt i 3’s nuværende arbejdsgange og datafiler, og via IM Connect genererer og udsender 3 automatisk fakturaer, ordrebekræftelser, SIM-kort mv. til kunderne i den valgte kommunikationskanal, som fx brev eller e-mail.

Derudover omfatter IM Connect-løsningen et online-arkiv, hvor både 3’s kundeservice og kunder via 3’s selvbetjening nemt kan tilgå fakturaer, ordrebekræftelser og få overblik over forbrug og historik – både de papirbaserede og de elektroniske:

”Vi er glade for vores mangeårige samarbejde med InterMail, og vi ser mange muligheder for, at InterMail også fremover kan hjælpe os med at optimere vores kommunikation i fakturaudsendelser og -oversigter og ikke mindst understøtte vores ønske om at tilpasse og personalisere vores kommunikation med kunderne,” slutter Jesper Larsen Wagner fra 3.

Om Teleselskabet 3 (Hi3G)

3 havde i 2015 1,15 mio. kunder, 700 medarbejdere og en omsætning på 2,7 mia. DKK. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, Hong Kong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af kinesiske CK-Hutchison (60%) og svenske Investor (40%).

 

  • Vi valgte i 2007 at outsource driften og håndteringen af vores direct marketing-forsendelser til InterMail, da de både har kompetencerne til at rådgive os omkring dokumenthåndtering og e-fakturering samt selve løsningerne til at håndtere opgaven

    Jesper Larsen Wagner, VP for forretningsudvikling, Teleselskabet 3

Del på sociale medier

Cases med IM Connect

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder