Vil du være en del af vores ambitiøse team af specialister?

InterMail er et hus fuld af specialister. Vi hjælper med målrettet kommunikation, der skaber leads, salg og kundeloyalitet. Vi tilbyder hele pakken og hjælper både med den strategiske tilgang og den faktiske eksekvering. 

Du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til career@intermail.com 

Ledige stillinger

Vi er jævnligt på udkig efter nye specialister. Her kan du se vores aktuelle ledige jobs. 

Investor relations

Ny i InterMail 

I InterMail vil vi gerne sikre os, at nye medarbejdere føler sig velkomne og får en god start hos os. Der bydes velkommen med morgenmad i afdelingen den første arbejdsdag, ligesom der står en buket blomster klar på medarbejderens bord. HR udarbejder et introduktionsforløb for den nye medarbejder, så medarbejderen får et godt indblik i hverdagen hos InterMail og derudover udarbejdes der en onbordingplan.

Få et indblik i hverdagen hos InterMail

Se med og få et indblik i hverdagen i Intermail og bliv klogere på hvad der gør virksomheden helt unik.

Vi vil være Nordens førende virksomhed til at hjælpe kunder med at skabe leads, salg og kundeloyalitet. Vil du være med?

Vi er i dag mere end 100 specialister samlet under ét tag, der skaber datadrevet kommunikation og håndterer over 500 virksomheders kommunikation og marketing. 

Vi har over 120 års erfaring at trække på, og selvom tingene hele tiden ændrer sig, er der nogle grundlæggende dyder, som vi stadig holder fast i. Det er sikkerhed, tryghed, pålidelighed og effektivitet. 

Vores værdier

Bred faglighed

Vi har de dygtigste medarbejdere indenfor vores forretningsområder, og er et engageret team af specialister med stor respekt og tillid til hinanden. Det er derfor vi altid holder, hvad vi lover.

Fuld fleksibilitet

Vi hjælper altid vores kunder med at løse deres komplekse udfordringer – uanset om opgavens omfang eller scope ændrer sig – i en verden i konstant forandring.

Høj sikkerhed

Vi er ISO certificeret og kan derfor garantere at kvaliteten af vores processer og data er i top.