Få en høj responsrate med Direct Mail

Fang modtagerens opmærksomhed 

Budskabet er afgørende for jeres kampagnes succes. Det er derfor vigtigt at have den rette tekst og grafiske opsætning i brevet. Vi hjælper med både grafik og tekstforfatning og har altid fokus på at skabe højest mulig konvertering. 

Har I allerede en trykklar fil eller færdige tryksager klar til udsending, kvalitetstjekker vi indholdet og sørger for, at jeres budskab bliver sendt ud til rette modtager. 

Vi får jeres budskab ud til de rette mennesker 

En kampagne bliver aldrig bedre end jeres målgruppesegmentering. I kan have et nok så godt budskab, men hvis I rammer de forkerte mennesker, får I ikke det ønskede resultat. Vi hjælper derfor med en grundig målgruppeanalyse med udgangspunkt i kundedata og historik. 

Måske skal I sælge nye produkter til eksisterende kunder eller byde nye kunder velkommen, for at højne motivationen for næste køb?

Direct mail
direct_mail

Vi evaluerer og optimerer løbende jeres kampagner

Med en unik udformning, et håndgribeligt materiale og måske en lille overraskelse inden i, kan en Direct Mail fange opmærksomheden helt anderledes end på en skærm. I denne digitale verden er brevet blevet eksklusivt og får modtageren til at føle sig særligt udvalgt. Et brev åbnes, det gør en e-mail nødvendigvis ikke.

Vi faciliterer løbende evaluering af de enkelte kampagner og sikrer, at der bliver fulgt op på kampagnens resultater, for at kunne forbedre den næste. 

Print, Kuvertering & Portooptimering  

Vi kan løse næsten alle typer opgaver med print, tryk og pakning af forsendelser.  

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet. Vi hjælper dig med at optimere jeres forsendelser, så I opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland og rådgiver jer hver gang til den bedste løsning. 

portooptimering

10 gratis og værdifulde tips til en effektiv Direct Mail

Vores Direct Mail-specialist har samlet 10 nyttige råd til dig, der skal lave en Direct Mail udsendelse. Udfyld formularen og få adgang til dem med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede services

Social Media

Google Ads

Gamification

SEO