Velkommen til vores blog

Læs vores seneste indlæg her..

14-02-2018

Hvad har teenagesex og datadrevet markedsføring med hinanden at gøre?

I anledning af valentinsdag spicer vi tingene lidt op: Vi skal sammenligne teenagesex og datadrevet markedsføring. Men bare rolig: Det er ikke NSFW – snarere tværtimod!

Read more

06-02-2018

Adresseløs distribution bliver dyrere – se her, hvad du skal gøre i stedet

I 2018 er der reelt monopol på adresseløse forsendelser. Key Account Manager Terje Gilbu kender distributionsmarkedet til bunds, og guider dig både gennem konsekvenserne og rådgiver om alternativer.

Read more

26-01-2018

Kundecentrering og loyalitet: Er det ikke relevant, er det ligegyldigt

Loyalitetschef Jens Vandborg fortæller her, hvordan du kan arbejde med loyalitet med udgangspunkt i den enkelte kunde. Nøgleordet er relevans.

Read more

19-01-2018

”En kundeklub med bonussystem styrer!”

Fra ingen kundeklub til at arbejde med bonus og avancerede, skræddersyede udsendelser. Med IM Loyalty øgede VACKER sit medlemstal med 900 % i løbet af blot to måneder efter lanceringen i 2017.

Read more

12-01-2018

2018: Du spilder din tid, hvis du ikke læser med her

Hvad må du som marketer ikke gå glip af i 2018? Charlotte Novella har læst en masse andre kloge menneskers forudsigelser igennem, og serverer dem her for dig i en skarp sovs.

Read more

15-12-2017

Sådan vinder du kampen om kunderne – med optimeret kundedialog!

Der vil altid være nye smarte værktøjer og platforme til at kommunikere med dine målgrupper – men husk, at det er måden, du gør det på, som gør indtryk!

Read more

13-12-2017

Nyhedsbrev – sådan får du flere til at bide på!

Nyhedsbreve sælger. Og jo flere du sender til, desto mere kan du sælge. Få 5 gode råd til, hvordan du får flere modtagere – og beholder dem!

Read more

06-12-2017

Omnichannel på godt dansk

Hvad ønsker kunderne sig af dig? Hvordan kan du gøre deres købsrejse lettere? Omnichannel muliggør en sømløs og personaliseret kundeoplevelse via flere kanaler. Og hvad har det med slædehunde at gøre?

Read more

01-12-2017

Fire faktorer som påvirker kundeloyalitet!

Hvis du vil vinde kundernes loyalitet, må du forholde dig til fire overordnede faktorer

Read more

23-11-2017

Hvad er kundeloyalitet?

Kundeloyalitet har mange forskellige definitioner. Men det vigtige er at bestemme sig for, hvad kundeloyalitet er for din virksomhed.

Read more

15-11-2017

Digital darwinisme – og hvordan du undgår at blive offer for den

Big Data disrupter virksomheder og hele brancher. Virksomheder, der ikke tilpasser sig den nye virkelighed, bliver ofre for Digital darwinisme. Det gør ondt – og det går stærkt.

Read more

09-11-2017

Ville du købe sko af en kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er på vej til at bryde igennem. IBM’s Watson bruges allerede nu i vidt forskellige sammenhænge – lige fra at vælge sko til en kunde og til at diagnosticere kræft.

Read more

02-11-2017

Få digitale og traditionelle medier til at spille sammen – det betaler sig!

Den gode nyhed er, at du kan få dine marketingkroner til at arbejde hårdere. Den anden gode nyhed er, at du med denne tilgang hele tiden bliver dygtigere.

Read more

27-10-2017

Nyt fra Benchmark Loyalty 2017

Benchmark Loyalty 2017 bød på mange spændende indlæg og masser af læring. Få de vigtigste overskrifter her, eller genoplev dagen, hvis du var en af de mange deltagere.

Read more

20-10-2017

Fire uvurderlige råd, når du sender breve til dine kunder!

Skab VIP-følelse med brev hjem til kunderne ud fra dine samlede kundedata. Her følger nogle vigtige råd til, hvad du skal tænke på.

Read more

09-10-2017

Er du selv klar til Big Data?

Big Data begynder ikke med et eller andet datasæt. Det begynder med din tænkning. Hvorfor? Det får du her en kort introduktion til af bogaktuelle Per Østergaard Jacobsen fra CBS.

Read more

30-09-2017

Marketing Automation – den komplette guide!

Hvad er Marketing Automation? Få inspiration og vores 3 bedste tips til Marketing Automation. Her er den mest omfattende guide til Marketing Automation.

Read more

26-09-2017

7 tips til kundekommunikation på sociale medier

Hvordan kan jeres kundekommunikation udvikles på de sociale medier? Her må du hele tiden arbejde med indhold, som driver engagement. Også for at få succes med at drive trafik til web og fysisk butik.

Read more

19-09-2017

Emballage til webshoppen? Sådan gør du!

Skal den pakkes ind? Hvis du har en webshop, er svaret enkelt: ja! Men når det kommer til, hvordan den skal pakkes ind, er svaret ikke helt så enkelt. Derfor får du her 3 gode råd om emballage.

Read more

12-09-2017

Så let kan du drive en mindre kundeklub – og stadig få stort udbytte

Har du en mindre webshop eller butikskæde? Se her, hvordan du kan arbejde med din kundeklub, og hvad forretningen får ud af det.

Read more

05-09-2017

Opret en kundeklub for den mindre butikskæde eller webshop. Det virker!

I dag er det en selvfølge, at store butikskæder benytter sig af kundeklubber. Men vidste du, at selv mindre e-shops og butikskæder kan profitere af at oprette en kundeklub?

 • Blog

Read more

28-04-2017

7 trends inden for direct mail, du bør kende

Mængden af fysiske reklamebreve falder i hele Europa. Men værdien af direct mail vil blive ved med at vokse indtil 2021.

 • Blog

Read more

21-04-2017

#5 10 trin til en succesfuld loyalitetsløsning

At få succes med sin kundeklub eller sit loyalitetsprogram er omfattende arbejde. Her et 10 trin til en succesfuld loyalitetsløsning.

 • Blog

Read more

31-03-2017

# 4 Vil I også gerne højne kundeloyaliteten?

Rigtig mange forbinder loyalitetsprogrammer og kundeklubber med detailbranchen, men loyalitetsløsninger kan med fordel benyttes af alle typer virksomheder inden for alle brancher, både B2C og B2B

 • Blog

Read more

22-02-2017

# 3 Hvori ligger gevinsterne ved et loyalitetsprogram?

Kundefastholdelse og kundetilfredshed. Vidste du, at virksomheder der forstår at bruge kundedata til at give kunderne det, de ønsker, får mere tilfredse kunder, der bliver længere og køber mere?

 • Blog

Read more

13-02-2017

# 2 Vigtige forudsætninger ved beslutning om udvikling af en kundeklub eller et loyalitetsprogram

Har I som virksomhed overvejet hvorfor, I gerne vil have en loyalitetsløsning og endnu vigtigere, hvorfor jeres kunder skal vælge at være medlem af netop jeres kundeklub eller loyalitetsprogram?

 • Blog

Read more

02-02-2017

# 1 Loyalitetsprogrammer som vinderstrategi

Meget peger på at virksomheder der arbejder med at indsamle kundeinformation, analyserer den og agerer på resultatet, har mere loyale kunder og opnår bedre resultater end dem der ikke gør.

 • Blog

Read more

24-01-2017

Papkasser og WOW-effekt

Emballage er en del af dine kunders samlede oplevelse, når de handler med dig – det er dig der er afsender, så hvorfor ikke skabe noget WOW hos kunderne

 • Blog

Read more

09-01-2017

Kundeklub og loyalitet

Kundefastholdelse er den vigtigste ingrediens i en succesfuld kundeklub. Ligesom loyale medlemmer i en interesseorganisation eller politiske vælgere. Men holder begrebet "loyal" i vores tid?

 • Blog

Read more

06-01-2017

Hvad skal der til for at give kunderne den optimale kundeoplevelse i 2017?

Vores COO Søren Kirketerp kommer her med sine bud på, hvad du skal overveje hvis du vil vinde dine kunders loyalitet i år!

 • Blog

Read more

Kontakt mig

 • Luk vindue
 • Kort beskrivelse (evt.)
We use Cookies - By using this site or closing this you agree to our Cookies policy.
Accept
x