Google Ads: 3 ting du skal vide for at få succes

Et af de klassiske spørgsmål vi får, når det gælder Google Ads er “Hvad koster det – hvor meget skal vi spendere om måneden?” Et spørgsmål, der er umuligt at svare enkelt på. Det afhænger af set up og performance. Vi kan dog se, at de fleste kunder er villige til at øge budgettet, når det viser sig at gå godt. Og hvad skal der så til, for at lykkes med annonceringen på Google?

Vores Google Ads specialist Louis Emil Thomsen deler her 3 ting med dig, som er værd at vide for at få succes med Google Ads.

#1 Hvad er et lead værd for jer?

Overraskende mange virksomheder har ikke overblik over hvor mange af deres daglige henvendelser, der fører til et endeligt køb. For at vide, hvad man er villig til at betale for et søgeord, er man derfor nødt til at kunne redegøre for:

  • Hvad tjener jeres virksomhed i gennemsnit på en betalende kunde?
  • Hvor mange leads, skal igennem tragten for at få en betalende kunde?

#2 I kan ikke købe jer til succes med Google Ads

Tiden hvor du kunne lægge en pose penge hos et bureau og sige ‘Jeg vil gerne købe digital succes’ for derefter sætte dig til rette i lænestolen med en kop kaffe, er slut. Og med det menes, at nu er det ikke længere nok at være bedre end konkurrenterne til digital annoncering. Det er mindst lige så afgørende, at din virksomhed tager sin egen digitale tilstedeværelse seriøs.

En ting er at få fat i et lead, men hvad der er lige så vigtigt er, at det lead bliver guidet et sted hen med relevant og tilstrækkelig information for at danne et solidt beslutningsgrundlag for køb.

Så spørgsmålet er, om I er konkurrencedygtige på jeres service? Og kan det ses på jeres site?

Et godt tip er at bruge annoncekronerne på de services, der allerede performer godt.

#3 Placér ikke alle jeres digitale indsatser hos én person

For den person findes ikke. At sidde med både SEO, SEM & Social er hverken seriøst eller holdbart. Timerne er bedre givet ud hos eksperterne, der har en dybdegående indsigt og ved lige hvor de skal tage fat. Frem for en utrænet medarbejder, der skal bruge den dobbelte tid på selv at finde vej gennem junglen.

Vælg nogle eksperter, du har tillid til og som oprigtigt interesserer sig for jeres formål og ambitioner.

Del med andre

Mere fra bloggen

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.