Google Ads er i forandring: Sådan følger du med

Google Ads kan rumme et kæmpemæssigt potentiale for enhver virksomhed, der er villig til at investere tid og ressourcer i en kontinuerlig læringsproces.
Formår man at vokse med Google Ads, så vækster virksomheden med i takt.

Lige nu oplever vi en tid, hvor vi bevæger os væk fra det udgangspunkt, at man som annoncør har kontrollen på Googles annonceplatform. Tendensen er, at der er mindre kontrol og mere automatisering. Og hvordan skal man så forholde sig til det?

Vores Google Ads-specialist Anders Rommel Christiansen deler her 3 pointer, som er værd at forholde sig til for at følge med Google Ads’ forandring.

#1 Førstepartsdata er guld

Tænk håndtering af førstepartsdata ind i alt hvad I laver. For det er jeres guld. Det indebærer, at man skal have styr på sin samtykkepolitik og ikke mindst levere noget fængende indhold, der giver brugerne lyst til at afgive sin førstepartsdata. Altså navn, mailadresse, telefonnummer og den slags oplysninger.

#2 Hvad gør jer unikke?

Hvad gør jer unikke i markedet?
Det er utrolig vigtigt at blive skarp på jeres unique selling points. Hvorfor skal man vælge netop jeres service? Selv når mange andre tilsyneladende kan det samme som jer. Hvordan skiller I jer helt konkret ud fra konkurrenterne?

#3 Hav styr på jeres sporing

Mere salg er ofte slutmålet i en kampagne. Det er dog ikke nok kun at have dette for øje.
Man er nødt til også at have fokus på delmålene. Hvor mange lægger produkter i kurven? Hvor mange gennemfører check-ud processen? Hvor mange indtaster sine betalingsoplysninger? Der ligger mange andre brugbare KPI’er end blot slutmålet, som er værd at spore og måle på. For alle disse punkter giver jer mere og ikke mindst relevant data om jeres brugere. Jo mere kvalificeret data I har, des bedre er I stillet i forhold til at sælge mere.

Del med andre

Mere fra bloggen

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.