Skab loyale kunder og forøg salget med et skarpt loyalitetsprogram

Opnå 80% mere salg med loyale kunder 

Ved at tage jer godt af jeres eksisterende kunder, være lydhør og kommunikere med dem på deres betingelser, øges såvel købsfrekvensen som loyaliteten. En loyal kunde handler i gennemsnit 1 gang mere om året, køber for 100 kr. ekstra pr. køb og er kunde et halvt år længere end en almindelig kunde.

Personaliseret kommunikation øger interessen 

Ved at anvende transaktions- og adfærdsdata kan I skabe personaliseret kommunikation og tilpasse tilbud ud fra kundens tidligere adfærd og interesser. Relevans og nærvær fanger kundens opmærksomhed og øger derved interessen.  

Med et loyalitetsprogram kan I automatisere jeres kommunikation for at spare tid og ikke mindst for at optimere dialogen med kunderne.

Giv jeres kunder en bonus 

Et bonus- eller pointsystem engagerer jeres kunder. Når man som kunde får noget ud af at være medlem hos jer, øges chancen for at kunden går fra at være engangskøber til at blive en flergangskøbende loyal kunde. 

Et bonusprogram kan nemt integreres med jeres eksisterende systemer via API. Systemet er skalerbart, så det nemt kan udvides, efterhånden som antallet af loyale kunder stiger.

Vi har mange års erfaring med at skabe skræddersyede loyalitetsprogrammer, der kan fastholde og skabe tilfredse kunder – og dermed mersalg. Kommunikationen kan vi distribuere både digitalt og fysisk.

imloyalty 1024x205 1

IM Loyalty 

IM Loyalty er et cloud-baseret marketing automation værktøj designet til at skabe en stærkere kundedialog. Med IM Loyalty kan I bygge et loyalitetsprogram til jeres kunder med loyalitetspoint, bonuschecks, rabatter, kampagner og målrettet markedsføring via e-mail, sms og andre kanaler.

RelationPlus

RelationPlus 

RelationPlus er en modulbaseret og fuldt fleksibel løsning, velegnet til større virksomheder med behov for en skræddersyet specialløsning. Med RelationPlus får I et tydeligt overblik over hver enkelt kunde, og kan målrette jeres ressourcer og gennemføre indsatser ud fra hvor på kunderejsen, jeres kunder befinder sig.

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede services

E-mail marketing

Marketing Automation