Brogaarden

Sådan hjalp vi Brogaarden

"De er superdygtige i InterMail og vi er meget tilfredse med samarbejdet."

Brogaarden er en traditionsrig dansk foder­producent med mere end 125 års erfaring. Siden 1800-tallet har Brogaarden udviklet sig fra salg af korn til en moderne handels- og udviklingsvirksomhed og er i dag blandt landets førende indenfor salg af foder til heste og hobbydyr.

Se her hvordan InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Forsimpling af integrations-set up

Dynamisk tilmeldingsformular

Stærk strategisk sparring

Opgave

Behov for et forsimplet integrationssystem og bedre segmentering af nye kontakter 

Status for Brogaarden var, at deres dataflow mellem CRM-system og deres marketing system var blevet alt for avanceret i forhold til deres behov. Det var gennem tiden blevet så omfattende og uoverskueligt, at det ikke længere var til at se, hvilken retning data flød og hvorfor og hvornår. Det gjorde det svært at bevare overblikket og ikke mindst at få opdelt kommunikationen i de rette segmenter. 

Derudover kunne de også konstatere, at de havde nogle indkøbte software-services, der stod og snurrede uafbrudt til en fast pris uden at de egentlig havde gavn af dem. Der var behov for at få reetableret overblikket og elimineret usikkerheden om alle GDPR-krav nu også overholdes. 

Løsning

Etablering af nyt profilcenter og automatisk segmentering 

Via en grundig analyse kunne vi give Brogaarden et indblik i hvordan integrationerne fungerede helt præcist og redegøre for, om de blev brugt eller stod ubenyttet hen. Det kastede lys på, at mange af integrationerne i deres system faktisk var overflødige i forhold til deres behov.  

Ud fra deres ønske, pillede vi det eksisterende integrations-set up fra hinanden og byggede et nyt og mere simpelt op, som vi derudover også kunne supportere løbende. 

Kernen i det nye set up skulle være et etableret profilcenter, hvor nye tilmeldinger til nyhedsbrevet blev opdelt automatisk i segmenter ud fra interesser og derefter integreret direkte med Brogaardens CRM og marketingsystem. Det medfører, at de nu har et automatiseret kampagneflow til hvert segment, der flyder nemt og fejlfrit. 

 

Brogaarden case

“De er superdygtige i InterMail og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi oplever, at de ser verden med vores øjne og kommer med gennemtænkte løsningsforslag og følger op. Der er god kvalitet hele vejen igennem leverancen. 

Louise Sigerslev

,

Marketingchef

,

Brogaarden

Louise Sigerslev

Marketingchef

Brogaarden
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case