Jetpak

Sådan hjalp vi Jetpak

"Vi har fra starten følt et højt engagement fra InterMail og sætter pris på samarbejdet."

Jetpak er en af Nordens førende ekspres-virksomheder med levering fra dør til dør. Jetpak har over 30 års erfaring i transporter og er kendt for at komme til tiden. Dækker hele Norden og Europa med videre forbindelser til hele verden.
Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

49% stigning i nye brugere

Forbedret ROAS på samme budget

40% stigning i omsætning på website

Opgave

Hvad gør man når annonceringen ikke giver det ønskede resultat?

Jetpak henvendte sig med et behov for at vækste på en allerede eksisterende målgruppe.

De havde igennem en lang periode spenderet et højt månedligt budget på digitalannoncering for at aktivere målgruppen, med særligt fokus på Google Ads. Desværre uden det store afkast. 

Det havde sået tvivl om de mon købte de rette søgeord til de rette priser? Og skulle de mon stoppe deres annoncering eller kunne den optimeres til deres fordel? 

De ville gerne have hjælp til at få indblik i, hvilke knapper der skulle skrues på. Samt ekstern eksekvering, da de ikke selv havde interne kompetencer og ressourcer til at løfte opgaven. 

Løsning

12% vækst i mængden af transaktioner  

For at kunne få vendt situationen rundt til et positivt udfald, vurderede vi, at det var nødvendigt at tilføje en række elementer udover det primære fokus på Google Ads.

Det var vigtigt at få et helhedsperspektiv på indsatsen og dermed lave en grundig analyse af målgruppens behov, kommunikationen og kampagneplanlægningen.

Udover konkret rådgivning, har vi optimeret Google Ads annonceringen og tilført en bedre monitorering og struktur på data-tracking og fastsat den vigtige analyse og opfølgning. Det medfører, at det nu er tydeligere hvilke KPI’er, der skal måles på.

Helt specifikt har vi fundet frem til de rette søgeord, udarbejdet USP’er og omskrevet annoncerne, så de gav en bedre forståelse af, hvad Jetpak kan gøre bedre end konkurrenterne.

Resultatet af indsatsen har betydet, at Jetpak nu har en positiv forretning ud af deres annoncering. Faktisk har de vækstet med ca. 12% i mængden af transaktioner samtidigt med, at de har øget omsætningen og fået en forbedret ROAS.

Vores fælles samarbejde har ført til en større gennemsigtighed, der giver Jetpak en bedre indsigt i, hvordan de fremover kan fortsætte med den succesfulde strategi og selv tage ejerskab på projektet. Og nu når de ved, hvilke knapper, der skal skrues på, er der bedre forudsætninger for at kunne skalere forretningen. 

jetpak
“Vi har fra starten følt et højt engagement fra InterMail og sætter pris på samarbejdet.
De har været hurtige til at forstå og optimere vores forretning, hvilket har hjulpet med at øge effekten af vores kampagner.”

Rasmus Enderslev

,

CCO

,

Jetpak

Rasmus Enderslev

CCO

Jetpak
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case