BAUHAUS

Sådan hjalp vi BAUHAUS

BAUHAUS er en stor byggemarkedskæde, der tilbyder private og professionelle kunder et bredt udvalg af værktøj, samt materialer til hus og have.

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Helhedsorienteret loyalitetsløsning

Bedre indblik i kundeadfærd

Belønning af faste kunder

Opgave

Bonus og belønning af faste kunder 

I BAUHAUS stod de med et behov for at have det rette værktøj til at få et større indblik i kundernes adfærd for bedre at kunne skabe en relevant og aktuel kundekommunikation. 

Samtidigt var ønsket også at kunne belønne faste kunder via en automatisk og helhedsorienteret loyalitetsløsning, der skulle håndtere udbetaling af bonus, rabatter og andre medlemdsfordele. 

Det skulle være et system, der var nemt at betjene, selv med en stor kundedatabase og personlig support skulle være let tilgængelig. 

Løsning

Bedre indblik i kundeadfærd giver større kundeloyalitet 

InterMail har bygget og implementeret en loyalitetsløsning, der giver BAUHAUS en meget større viden om sine kunders adfærd. Heri ligger også muligheden for at agere smartere og justere markedsføringen for at ramme plet med kommunikationen.  

En del af loyalitetsløsningen er håndteringen af BAUHAUS-kortet, der giver faste kunder fordelagtige rabatter, tilbud og bonusser. Loyalitetsprogrammet er nemt at varetage og der er altid personlig support at hente hos InterMail hvad end det gælder udviklingsspørgsmål, analyse af kundedata eller almene daglige opgaver. 

Bauhaus case

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case