Bauhaus

Case

Byggevarekæden BAUHAUS vil tilbyde branchens absolut største udvalg til lave, konkurrencedygtige priser og give en effektiv kundeservice.

Udfordringer

Udfordringerne har ligget i dels at lære sine kunder endnu bedre at kende for at skabe relevant kommunikation, dels at knytte sit kredittilbud sammen med fordele, rabatter og tilbud. Samtidig køres CRM-afdelingen af en enkelt person, og derfor var det en forudsætning at få en både enkel og let håndterbar loyalitetskabende helhedsløsning med nem adgang til support og støtte.

  • Et enkelt og let håndterbart loyalitetssystem med den bedst tænkelige personlige support. InterMail er som en forlænget arm, der hjælper med at drive BAUHAUS' kundeklub

    Anna Gustafsson, CRM Manager, BAUHAUS

Løsningen

CRM-værktøjet RelationPlus fra InterMail blev implementeret i 2015 i det eksisterende BAUHAUS-kort. BAUHAUS-kortet er et omkostningsfrit kreditkort i samarbejde med Resurs Bank, som tilbyder bonus og medlemsfordele til kunderne. Gennem BAUHAUS-kortet rekrutteres medlemmer til BAUHAUS’ bonusprogram via varehusene og via hjemmesiden. På den måde samles alle kundedata i RelationPlus. RelationPlus er samtidig en kampagnestyret CRM-løsning integreret med BAUHAUS’ forskellige dialogkanaler.

Resultat

Anna Gustafsson, CRM Manager i BAUHAUS: “Jeg er meget taknemmelig for denne loyalitetsløsning, når man som jeg styrer værktøjet på egen hånd og med så stor en kundedatabase. BAUHAUS har fået meget større viden om sine kunder og deres adfærd, hvad der gør, at vi kan agere smartere og justere vores markedsføring for at få større effekt. Vi er en stor virksomhed, men det er kun mig, som arbejder med CRM-spørgsmål. Jeg sætter pris på, at RelationPlus er en enkel og let helhedsløsning, som jeg kan håndtere på egen hånd. Men det bedste er den personlige støtte, og den support jeg får fra Helena, Magnus og Per fra InterMail. De er dedikerede til vores forretning. Det gælder støtte til såvel udviklingsspørgsmål, analyse af kundedata og daglige opgaver som at sende filer til bonusudsendelser. Helena fra InterMail kunne lige så godt have arbejdet her i BAUHAUS.

  • En virkelig god helhedsløsning for BAUHAUS' CRM-arbejde, som gør det muligt for mig at fokusere på markedet og kampagner

    Anna Gustafsson, CRM Manager, BAUHAUS

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vi har hjulpet en lang række virksomheder