Mercedes-Benz

Sådan hjalp vi Mercedes-benz

Mercedes-Benz Danmark A/S er den officielle importør af Mercedes-Benz i Danmark. Salg af nye biler foregår gennem et netværk af autoriserede og selvstændige agenter, ligesom de har et veludbygget netværk af autoriserede serviceværksteder.

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et loyalitetsprogram med et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Styrket kundeloyalitet

Automatiseret kundekommunikation

Forøget mersalg

Opgave

Behov for automatiseret kundekommunikation 

Mercedes-Benz Sverige havde behov for at sætte fokus på kundeloyalitet ved at etablere en proces for kundefastholdelse og mersalg. Selv et stærkt brand kan altid blive bedre til at forstærke kundeloyaliteten. 

Det skulle gøres med et automatisk flow af kundekommunikation. Baseret på månedlige dataudtræk af relevant kundeinformation ville de gerne udsende fysiske servicemeddelelser om aftalefornyelse, tid til serviceeftersyn, skift til vinterdæk og lignende. Informationer, der følger det naturlige forløb efter køb. 

Behovet inkluderede også print af de fysiske breve, samt pakning og udsendelse. 

Løsning

Mersalg og styrket kundeloyalitet 

Som strategisk partner hjælper vi med at kortlægge de aktuelle behov og ønskede handlinger. Efterspørgslen fra Mercedes-Benz førte til, at vi udviklede et loyalitetsprogram med et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve. På baggrund af månedlige udtræk fra databasen, opdeles forskellige kundesegmenter, så den rette kommunikation bliver sendt ud til den udvalgte målgruppe. 

Når kunden modtager den relevante serviceinformation på helt rette tidspunkt – lige når det er højaktuelt for den pågældende service, øges tilfredsheden og kundeloyaliteten styrkes. Den automatiske kundekommunikation gør at, kunden bliver holdt i hånden og samtidigt sparer Mercedes-Benz tid og penge ved at processen ruller helt af sig selv hver måned. 

En anden fordel ved processen er, at det skaber mersalg, da brevet er medvirkende til, at flere kommer på værksted til de anbefalede serviceeftersyn. 

I InterMail sørger vi også for, at de fysiske breve bliver printet, pakket og sendt afsted til Mercedeskunder i både Sverige og Danmark. 

Mercedes-Benz

“Vi er vældig glade for samarbejdet med InterMail. Vi har fået skræddersyet et loyalitetsprogram med et automatiseret flow af kundekommunikation specielt til vores behov. Den løbende kontakt giver tryghed og vores dedikerede projektledere hjælper altid med at samle de løse tråde.”

Annika Berglund

,

Specialist Customer Success

,

Mercedes-Benz Danmark AS

Annika Berglund

Specialist Customer Success

Mercedes-Benz Danmark AS
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case