G4S

Sådan hjalp vi G4S

”Uden at offentliggøre de præcise tal, så kan jeg godt afsløre, at vi har kunnet se vores nøgletal og KPI’er udvikle sig positivt."

G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed med bl.a. Danmarks største vagtberedskab. En virksomhed vi gennem en årrække har supporteret digitalt.

Se her hvordan InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Forbedret konverteringsgrad

Øget kundetilfredshed

Reducering af churn

Opgave

Optimering af Marketing automations 

I G4S havde de forskellige typer af kontaktformularer på deres website, der ikke rigtigt fungerede optimalt. Nogle opsamlede telefonnumre, andre e-mailadresser, men fælles for dem alle var, at de ikke var integreret med G4S’ CRM- og phonersystemer. Det efterlod en masse manuelt arbejde med at flytte data fra det ene system til det andet. 

Udover formularer på websitet, skulle der også sættes ind på kundetilfredsheden. Der var behov for at skabe en automatiseret forbindelse mellem de kunder, som udtrykte utilfredshed med en konkret service og de ansatte, der burde ringe og tale med sådanne kunder, inden de i stedet valgte at opsige deres abonnement hos G4S. 

Løsning

Bedre flow af inbound leads og etablering af sms-service 

Vi byggede en helt ny leadmotor til G4S bestående af 3 solide tiltag. 
 
1) Nye kontaktformularer 
 
Udformning af nye kontaktformularer, der implementeres på websitet og integreres med virksomhedens CRM- og phonersystem. 
 
2) Loyalitetsprogram 
 
Etablering af loyalitetsprogram, der bygges op af e-mailserie på autopilot, som nye permissions bliver koblet på med det samme. I serien inkorporeres også løbende kundetilfredshedsundersøgelser for at kunne korrigere eventuelle tiltag. 
 
3) Sms-flow 
 
Opsætning af sms-flow til kunder, der har haft en tekniker på besøg. Dagen efter får de tilsendt en sms med et enkelt spørgsmål: Om de fik løst deres problem. Skulle en kunde ikke være tilfreds med den udførte service, bliver de kontaktet med det samme for at løse situationen. 

G4S sms service

”Vores nøgletal og KPI’er har udviklet sig positivt. Det vigtigste er dog, at vi har kunnet måle markante forbedringer i f.eks. konverteringsgrader på leads fra G4S.dk-formularer, at vi har kunnet se en øget kundetilfredshed, og at vi har reduceret vores churn.”

Niklas Præstegaard

,

Head of Marketing

,

G4S

Niklas Præstegaard

Head of Marketing

G4S
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case