Diatom A/S

Diatom er en dansk distributionsvirksomhed fra Hvidovre med internationalt sigte og er distributør af industrielle komponenter fordelt på et bredt spektrum lige fra pumper og robotarme til doseringsudstyr og laboratorieinventar. InterMail hjælper med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering. Samarbejdet har varet mere end 10 år.

Omsætning steget med +40%

Google Ads indtægt steget med +150%

Forespørgsler steget med +60%

Opgave

Hvordan indtager man et nyt marked? 

For Diatom betyder manglende tid, indsigt og ressourcer til at håndtere alle de digitale markedsføringsdiscipliner, at InterMail fungerer som en ekstern go-to partner, der udtænker og udfører strategien for deres digitale annoncering. Derudover er vi med til at udvikle et skalerbart koncept for hvordan nye internationale markeder indtages. 

Løsning

Ekstern håndtering af den digitale annoncering 

Da samarbejdet begyndte for mere end 10 år siden, hjalp vi dengang med at opsætte Google adwords og skabe trafik til websitet. I dag har samarbejdet vokset sig til, udover Google annoncering, også at omfatte opsætning af tracking, eksekvering af digitale kampagner, budgetallokering på tværs af interne brands, definering af contentopbygning og SEO. 

Diatom case

“Vi er vældig glade for samarbejdet med InterMail. Vi har fået skræddersyet et loyalitetsprogram med et automatiseret flow af kundekommunikation specielt til vores behov. Den løbende kontakt giver tryghed og vores dedikerede projektledere hjælper altid med at samle de løse tråde.”

Annika Berglund

,

Specialist Customer Success

,

Mercedes-Benz Danmark AS

Annika Berglund

Specialist Customer Success

Mercedes-Benz Danmark AS
Læs mere

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case