Nordic Choice Hotels

Case

Nordic Choice Hotels ved, at når kampen om kunderne er hård, er det en fordel at have bundet kunderne tættere til sig gennem et kundeloyalitetsprogram. Derfor har Nordic Choice Hotels – sammen med InterMail – fuldt fokus på, hvordan de kan optimere kundeklubben, så medlemmerne bliver tilbudt de bedste tilbud på rette tidspunkt og samtidig optjener bonuspoint hver gang, de bestiller en overnatning.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har med sine 170 hoteller i 5 lande en ambition om at være førstevalg for rejsende i de nordiske og baltiske lande. De dækker bredt, og markedsfører sig inden for ferierejser, forretningsrejser og konferencer under koncepterne Comfort Express, Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Hotel, Clarion Collection og Nordic Hotels & Resort.

Nordic Choice Hotels har ambitioner om at være en ansvarlig virksomhed og har stort fokus på CSR. Hotelkæden vil fungere bæredygtigt og arbejder med tredobbelt bundlinje. Det betyder et balanceret fokus på profit, mennesker og miljø. Nordic Choice Hotels har sammenlagt næsten 6,5 millioner overnatninger og over 1 million medlemmer af Nordic Choice Club.

  • InterMail har formået at levere i takt med Nordic Choices kraftige vækst gennem de senere år

    Nicolay Corneliussen, Program Manager, Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels’ udfordring

Kampen på markedet for hotelophold er hård, og det er svært for hotellerne at differentiere sig fra hinanden. Kunderne er svære at fastholde, og derfor er det så meget desto vigtigere, at de besøgende får en god oplevelse, ikke kun når de er på selve hotellet, men også når de skal bestille det næste ophold. Det stiller høje krav til loyalitetsprogrammet at sikre, at medlemmerne får den rette kommunikation og samtidig selv kan holde øje med de point, de sparer op.

  • InterMail er vores samarbejdspartner på drift og udvikling af vores loyalitetssystem for Nordic Choice Club. Gennem RelationPlus administrerer vi medlemmers bonuspoint, medlemshistorik og kampagne.

    Nicolay Corneliussen, Program Manager, Nordic Choice Hotels

Vores løsninger

Nordic Choice Hotels ved, at når kampen om kunderne er hård, er det en fordel at have bundet kunderne tættere til sig gennem et loyalitetsprogram. Gode tilbud til klubmedlemmerne sikrer, at genbestillingsprocenten er høj og ved at dele kunderne ind i Blue, Silver, Gold og Platinum kan kunderne hurtigt se fordelen ved at bruge samme hotelkæde, når man er på rejse. 

InterMail  har siden 2001 leveret it-support til Nordic Choice Club gennem RelationPlus. Men ud over at administrere it-delen af opgaven står InterMail også for produktionen af Direct Mails, som bliver sendt både elektronisk og fysisk til hotellernes kunder.

”InterMail er vores samarbejdspartner på drift og udvikling af vores loyalitetssystem for Nordic Choice Club. Gennem RelationPlus administrerer vi medlemmernes bonuspoint, medlemshistorik og kampagner. Systemet håndterer også alle grænsefladerne mod partnere og øvrige interne og eksterne systemleverandører og er vores masterdatabase for alle personprofiler til vores hjemmeside choise.no og choise.se.

InterMail har været samarbejdspartner til Nordic Choice Hotels gennem lang tid og har indgående kompetencer inden for drift af vores medlemsprogram, både med og uden bonuspoint. 

Intermail har formået at levere i takt med Nordic Choices kraftige vækst gennem de senere år,” siger Nicolay Corneliussen, Program Manager for Nordic Choice Club.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder