Nordic Choice hotels ved, at når kampen om kunderne er hård, er det en fordel at have bundet kunderne tættere til sig gennem et kundeloyalitetsprogram. Derfor har Nordic Choice Hotels – sammen med StroedeRalton – fuldt fokus på, hvordan de kan optimere kundeklubben, så medlemmerne bliver tilbudt de bedste tilbud på rette tidspunkt og samtidig optjener bonuspoint hver gang, de bestiller en overnatning.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har med sine 170 hoteller i 5 lande en ambition om at være førstevalg for rejsende i de nordiske og baltiske lande. De dækker bredt og markedsfører sig indenfor ferierejser, forretningsrejser og konferencer under koncepterne Comfort Express, Comfort Hotel, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Hotel, Clarion collection og Nordic Hotels & Resort.

Nordic Choice Hotels har ambitioner om at være en ansvarlig virksomhed og har stort fokus på CSR. Hotelkæden vil fungere bæredygtigt og arbejder med tredobbelt bundlinje. Det betyder et balanceret fokus på profit, mennesker og miljø. Nordic Choice Hotels har sammenlagt næsten 6,5 millioner overnatninger og over 1 million medlemmer af Nordic Choice Club.

Nordic Choice Hotels’ udfordring

Kampen på markedet for hotelophold er hård, og det er svært for hotellerne at differentiere sig fra hinanden. Kunderne er svære at fastholde og derfor er det så meget desto vigtigere, at de besøgende får en god oplevelse, ikke kun når de er på selve hotellet, men også når de skal bestille det næste ophold. Det stiller høje krav til loyalitetsprogrammet at sikre, at medlemmerne får den rette kommunikation og samtidig selv kan holde øje med de point, de sparer op.

Vores løsning

Nordic Choice Hotels ved, at når kampen om kunderne er hård, er det en fordel at have bundet kunderne tættere til sig gennem et loyalitetsprogram. Gode tilbud til klubmedlemmerne sikrer, at genbestillingsprocenten er høj og ved at dele kunderne ind i Blue, Silver, Gold og Platinum kan kunderne hurtigt se fordelen ved at bruge samme hotelkæde, når man er på rejse. 

StroedeRalton har siden 2001 leveret it-support til Nordic Choice Club gennem RelationPlus. Men udover at administrere it-delen af opgaven, står StroedeRalton også for produktionen af Direct Mails, som bliver sendt både elektronisk og fysisk til hotellernes kunder.

StroedeRalton er vores samarbejdspartner på drift og udvikling af vores loyalitetssystem for Nordic Choice Club. Gennem RelationPlus administrerer vi medlemmernes bonuspoint, medlemshistorik og kampagner. Systemet håndterer også alle grænsefladerne mod partnere og øvrige interne og eksterne systemleverandører og er vores masterdatabase for alle personprofiler til vores hjemmeside choise.no og choise.se.

StroedeRalton har været samarbejdspartner til Nordic Choise Hotels gennem lang tid og har indgående kompetencer indenfor drift af vores medlemsprogram, både med og uden bonuspoint. 

StroedeRalton har formået at levere i takt med Nordic Choice’s kraftige vækst gennem de senere år,” siger Nicolay Corneliussen, Program Manager for Nordic Choice Club