Nordic Choice Hotels

Sådan hjælper vi Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels (Strawberry) ved, at når kampen om kunderne er hård, så er det en fordel at have knyttet stærke bånd til kunderne gennem et loyalitetsprogram. I samarbejde med InterMail fokuserer Nordic Choice Hotels derfor på hvordan de kan optimere kundeklubben, så medlemmerne får de bedste tilbud på rette tid og samtidigt kan tjene bonuspoint hver gang de booker en overnatning.

Skræddersyet kundeklub

Digital og fysisk kommunikation

Mange års samarbejde

Opgave:

Høje krav til medlemskommunikationen og bedre overblik over optjente point

Når markedsandelen af hoteller er højt, kan det være svært at skille sig ud fra mængden og vinde over konkurrenterne, når kunderne skal booke overnatning. Og det er en kunst at holde fast på kunderne, så det er vigtigt at de besøgende får en god oplevelse. Både når de er fysisk til stede, men også når de skal til at booke næste overnatning. Det stiller høje krav til at loyalitetsprogrammet skal kunne levere den rette medlemskommunikation og sørge for, at medlemmerne nemt kan holde øje med sine egne point.

Løsning:

En kundeklub med tilbud baseret på købsadfærd

Gode tilbud til loyalitetsklubbens brugere sikrer en høj rate af medlemmer, der gentager sine bookinger. Og ved at opdele kunderne i kategorierne Blå, Sølv, Guld og Platin kan de selv nemt og hurtigt se fordelene ved at bruge samme hotelkæde, når de rejser.

Intermail har siden 1999 håndteret IT-løsningen for Nordic Choice Club, der viser bonuspoint, medlemshistorik og kampagner. Derudover står InterMail også for produktionen af Direct Mail, som sendes både fysisk og digitalt til hotelkunderne.

Nordicchoicehotels

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case