ZEN Luxury Travels

Sådan hjalp vi ZEN Luxury Travels

ZEN Luxury Travels er eksperter i rejser for både krop og sjæl. Hvert år sender de danskere på rejser over hele kloden hvor fællesnævneren er velvære i form af yoga, meditation og sund kost. ZEN Luxury Travels udmærker sig bl.a. ved at håndtere hele processen og alt det praktiske, lige fra visumansøgning til indhold på dagsprogram.

Se her hvordan InterMail hjælper ZEN Luxury Travels med at skabe flere konverteringer og øget synlighed på Google.

500% stigning i synlighed på Google

100% stigning i konverteringsraten

24% fald i bounceraten

Opgave

Hvordan sælger man rejser i et nichemarked? 

ZEN Luxury Travels oplever at mange danskere gerne vil sætte fuld fokus på eget helbred og velvære ved at rejse væk fra hverdagens faste rammer. Og dedikere rejsen til at forbedre egen sundhed. 

Udfordringen er, at mange ikke kender til alle de muligheder, der findes for netop deres unikke behov og derfor kan det være svært at vide, hvad man præcis skal søge efter i sin planlægning. 

ZEN Luxury Travels henvendte sig med et ønske om at få skruet op for volumen af rejsebookinger.  

Løsning

100% stigning i konverteringsraten 

Med målet om at skabe en lønsom forretning for ZEN Luxury Travels via online bookinger, har vores tilgang været at optimere på flere tiltag på tværs af digitale kanaler. Vores løsning omfatter SEO, SEM & automation. Vi har bl.a. omstruktureret annonceringen, opsat særskilte informationsflows til deres nyhedsbrevsmodtagere og udarbejdet relevant og informerende content. 

Vi har desuden forbedret deres website, ved at ændre på opbygning, hastighed, fjerne tunge grafikker og løse flere tekniske udfordringer. 

For at nå ud til alle potentielle kunder har vi løbende øget spendet på Google ads. Vi tracker udvikling over tid for at se hvor mange visninger ZEN Luxury Travels får på Google og kan se, at sessions Tiden er hævet med over 1 minut. 

Derudover har vi set følgende resultater:  

  • 500% stigning i synlighed på Google 
  • 100% stigning i konverteringsraten 
  • 24% fald i bounceraten 
Zen Luxury Travels

Jeg er mere end tilfreds med samarbejdet med InterMail og sætter særligt pris på vores åbne og ærlige dialog. I samarbejdet møder jeg proaktivitet og en villighed til at løse opgaverne effektivt og med hurtig responstid. Jeg kan klart anbefale Louis, Isa og Carsten, som jeg altid føler har positive, konstruktive og jordnære input til vores forretning.

Zennie Storm

,

Founder & bureauchef

,

Zen Luxury Travels

Zennie Storm

Founder & bureauchef

Zen Luxury Travels

Forøg dit salg med en effektiv velkomstmailserie

Din guide til  hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så sender vi den til dig med det samme. Samtidigt kommer du med på vores mailingliste.

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Ingen resultater fundet.

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder

Relaterede cases

Diatom A/S

Diatom

Se hvordan InterMail gennem flere år hjælper Diatom med alle aspekter af virksomhedens digitale annoncering.

Se case

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Se her hvordan InterMail har hjulpet Mercedes-Benz med at udvikle et automatiseret flow af kundekommunikation udmøntet i fysiske breve.

Se case

Stena Recycling

stena recycling

Hvordan fanger man en håndværkers opmærksomhed? Se hvordan InterMail har hjulpet Stena Recycling med at skabe flere nye leads og øge kundeloyaliteten.

Se case

BAUHAUS

Bauhaus

Se her hvordan InterMail hjælper BAUHAUS med at opbygge et loyalitetsprogram, der automatisk håndterer og belønner faste kunder.

Se case

INTERSPORT

Intersport

Se hvordan InterMail via et loyalitetsprogram hjælper INTERSPORT Danmark med at styrke relationen til klubmedlemmerne og skabe en 1:1 kundedialog.

Se case

Airshoppen

airshoppen

Se her hvordan InterMail hjælper Airshoppen med automatiseret datasegmentering, samt fysisk udsendelse af differentierede kundeforsendelser.

Se case

Jetpak

jetpak

Se her hvordan InterMail har hjulpet Jetpak med at få rentabel succes med Google Ads.

Se case

Teleselskabet 3

3

InterMail hjælper med at optimere og automatisere den administrative og økonomiske kundekommuni­kation, der skal ud – til tiden, hver måned.

Se case

Brogaarden

Brogaarden case

InterMail har hjulpet Brogaarden med at opbygge et nyt integrationssystem med automatisk segmentering af nye kontakter.

Se case

G4S

G4S case

InterMail har hjulpet G4S med optimering af Marketing automations, så der er skabt bedre flow af inbound leads, samt etablering af sms-service.

Se case

DHL

DHL case

InterMail har hjulpet DHL med oprettelse af kampagnesite, solid annoncering og klar fastlæggelse af målgruppe.

Se case

SOS Børnebyerne

SOS case

InterMail hjælper SOS Børnebyerne med sparring til udfærdigelse af Direct Mail kampagner, samt eksekvering og fysisk udsendelse.

Se case

LB Forsikring

LB forsikring

For at spare LB Forsikring for høje omkostninger til fysiske forsendelser, hjælper vi med at konvertere modtagerne fra fysisk post til e-Boks.

Se case

YouSee

Yousee case

Hvordan vinder man tidligere kunder tilbage? InterMail hjalp Yousee med Win back kampagner sendt med fysisk post og en omhyggelig adressehåndtering.

Se case