Vækst, investeringer og overskud

InterMail har i 1. halvår 2022/23 realiseret en omsætningsvækst på 7%, samt et overskud på 3,7 mio. kr. før skat. Omsætningen blev 67,4 mio. kr. mod 62,9 mio. kr. året før. InterMail har investeret i fremtiden ved at gennemføre to digitale opkøb, samt ved at udbygge ESG og complianceområdet så InterMail står godt rustet til fremtidens forretningsmæssige muligheder.

InterMail fortsætter med at vokse

Det kontinuerlige fokus på at skabe en digital og fremtidssikret virksomhed fortsætter i høj hastighed. Salget af digitale løsninger indenfor leadgenerering er vokset markant, som følge af integrationen af de opkøbte bureauer Head of Search, Modifinder og Behavior CPH.

Med en klar og tydelig vækststrategi og et stærkt forretningsmæssigt fundament er målet for de kommende år at styrke InterMail yderligere – både organisk og via opkøb. ”Vi har formået at fastholde vores forretningsmæssige fokus og levere overskud, samtidigt med at vi vokser” fortæller adm. direktør i InterMail, Anders Ertmann og fortsætter ”I dag kan vi præsentere endnu et regnskab, som viser vækst og overskud. Det er vi stolte af. Der er flere planlagte investeringer i sigte og vi er i dialog med potentielle opkøbsmuligheder.”

Hvad har læringen været de seneste 6 måneder?

Se med og hør direktør Anders Ertmann fortælle om den største læring de seneste 6 måneder og hvilke 3 ord, der bedst beskriver halvårsregnskabet.

Flere nyheder

Nyheder

InterMail overtager Behavior CPH

InterMail har netop overtaget aktiviteterne i Behavior CPH. Adm. direktør i InterMail, Anders Ertmann forventer, at overtagelsen vil påvirke omsætningen…
Læs mere

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder