10-års jubilæum for CEO Anders Ertmann

Medarbejderne er den afgørende faktor for succes  

CEO Anders Ertmann fejrer 10-års jubilæum hos InterMail. Med en stærk ledelsesbaggrund begyndte han i virksomheden den 1. marts 2013 som CFO og blev CEO den 1. august 2017. De mange år bag roret har givet mulighed for både læring og forandring. Anders fortæller her om sin største læring, ypperste stolthed og sit bedste råd til den fremtidige efterfølger.  

Hvad har været den største læring?  

“Den største læring for mig, er helt klart at det er medarbejderne, som er den afgørende faktor for at skabe succes. Ledelsesmæssigt er der behov for en klar strategi, tydelig kommunikation og et synligt lederskab. InterMails succes er drevet af et stærkt fællesskab og en “vinder-kultur”, som jeg aldrig har oplevet magen til i andre virksomheder. Vi oplever lige nu at have den højeste medarbejdertrivsel og kundetilfredshed og de to elementer er med til, at der kan bygges videre på nuværende succes.” 

 Fra underskud til millionoverskud  

Da InterMail blev etableret i 1898 var virksomhedens første forretningsområde fremstilling af kvalitetskonvolutter og postemballage. Gradvist er forretningsområderne blevet udvidet, så der i dag tilbydes en bred vifte af services inden for leadgenerering, kundekommunikation og kundeloyalitet.
 

 “Det jeg helt klart er mest stolt over at have bidraget til er, at have transformeret og digitaliseret en 125 år gammel underskudsgivende virksomhed til at blive en profitabel og fremtidsorienteret virksomhed, som er klar til udfordringerne for de næste 125 år.” 

 Det bedste råd til den fremtidige efterfølger  

“Først og fremmest håber jeg, at jeg forbliver en del af Intermail de næste mange år. Men den dag jeg skal møde min efterfølger, vil jeg fortælle vedkommende at han eller hun skal gøre alt for at holde fast i den stærke medarbejderkultur. For det er den der er afgørende for, om man får succes eller ikke får succes,” siger Anders Ertmann. 

Flere nyheder

Nyheder

InterMail overtager Behavior CPH

InterMail har netop overtaget aktiviteterne i Behavior CPH. Adm. direktør i InterMail, Anders Ertmann forventer, at overtagelsen vil påvirke omsætningen…
Læs mere

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder