InterMail overtager Behavior CPH

InterMail har netop overtaget aktiviteterne i Behavior CPH. Adm. direktør i InterMail, Anders Ertmann forventer, at overtagelsen vil påvirke omsætningen fra digitale ydelser positivt og således fortsætter væksten i 2023. InterMail har søsat en vækstplan med en målsætning om at øge den samlede omsætning til over 200 mio. i 2023/24. Halvdelen af væksten skal komme fra organisk vækst, den anden halvdel fra opkøb.

Opkøbsjagten startede i efteråret 2020, hvor InterMail købte rådgivningsvirksomheden Response Optimizer, og fortsatte i 2021 med overtagelsen af Selected Media Avisory og Oreon. I år er svenske Head of Search blevet købt – og tilgangen af Behavior CPH kommer der endnu mere vækst i InterMail.

”Vi er slet ikke færdige med opkøb – hverken i Danmark eller i Sverige. Vi har afsat penge til opkøb, der kan styrke os i forhold til vores strategi om at blive en nordisk digital virksomhed med stærk eksekveringskraft i Århus, København, Malmø, Gøteborg og Stockholm.” siger Anders Ertmann.

Behavior CPH er et digitalt bureau, der siden 2017 har tilbudt strategisk rådgivning indenfor digital brugeradfærd, online kampagner og neuro marketing. Behavior CPH er specialister i optimering af kunderejser med fokus på digital leadgenerering, og har ligesom InterMail kunder indenfor bl.a. forsikringsbranchen, bilbranchen og iblandt NGO’erne. Dermed kan vi sammen levere en komplet og funktionel løsning for vores kunder.

”Overtagelsen af Behavior CPH er superspændende, fordi de er verdensmestre i den digitale kunderejse. De tilfører specialistkompetencer til vores ydelsespalette og understøtter vores evne til at levere en ’end to end’ kunderejse fra leadgenerering til kundeloyalitet. Det er noget, som markedet og vores kunder længe har efterspurgt.” siger Daniel Martensen, Director Lead Generation & Data Insights.

”Det er et godt forretningsmæssigt match mellem begge vores kulturer, vores kunder og vores måde at anskue løsninger for vores kunder.” siger Tanja Falsig og Rasmus Lund-Hansen, som stiftede Behavior CPH og nu vil have sin gang i InterMails hovedkontor.

InterMails aktiekurs er steget markant det seneste år, og for to uger siden blev der leveret det bedste regnskabsår i 15 år med vækst og millionoverskud.

”Vi er på ret kurs og vokser stødt. Men vi er langt fra færdige med at vokse og udvikle os. Vi har ambitioner om fortsat vækst i både Sverige og Danmark, og så kigger vi naturligvis også på de forretningsmæssige muligheder, som opstår i Norge. Vi har oprettet InterMail Norge AS, og er klar når den rette mulighed opstår,” siger Anders Ertmann, der glæder sig over, at investorerne igen sender aktiekursen opad.

Flere nyheder

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder