InterMail køber Head of Search AB i Malmø

“Opkøbet af Head of Search AB fuldender vores strategi om, at vi kan tilbyde en ’end to end’ kunderejse fra leadgenerering til salg og kundeloyalitet for vores kunder i både Danmark og Sverige, og samtidigt kan vi nu servicere større nordiske virksomheder med lokale kompetencer.” Anders Ertmann, CEO InterMail Danmark

Head of search Sverige AB er et digitalt bureau, der bl.a. tilbyder rådgivning indenfor områderne SEM, SEO og Sociale medier og er dermed dybt specialiserede i at skabe digital trafik og engagement.

En af InterMails services gennem mange år har været at hjælpe kunderne med at systematisere indkomne leads ved at opsætte marketing automation kampagner og bygge prisvindende loyalitetsprogrammer.

Med Head of Search´s kompetencer kommer InterMail nu hele den forudgående trafikdel på, som skal generere de permissions, der senere kan arbejdes videre på og konverteres til tilfredse og loyale kunder.

”Det er et godt forretningsmæssigt match, da vi nu konsoliderer vores position i markedet indenfor performance marketing i Sverige, med flere kompetente kollegaer, samt kan tilbyde vores kunder en bred vifte af services i et omnichannel setup.”
Viktor Andersson, Direktør, Head of Search AB.

intermailkontor

Flere nyheder

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder