InterMail overtager OREON

InterMails vækstrejse fortsætter med overtagelse af endnu et digitalt bureau. Denne gang det OTW-ejede bureau OREON i Aarhus. 

Hvem er OREON 

OREON er et digitalt bureau, der bl.a. har tilbudt rådgivning indenfor områderne: SEM, SEO og Sociale medier og er dermed dybt specialiserede i lead-generering og til at skabe digital trafik og engagement. 

Vi glæder os til at byde vores nye kollegaer velkommen. 

Et godt match med store fordele 

”Det er et godt forretningsmæssigt match, da vi nu konsoliderer vores position i markedet indenfor performance marketing, med flere kompetente kollegaer, samt kan tilbyde vores kunder en bred vifte af services i et omnichannel setup.”  

Louis Thomsen, Director i OREON. 

En af InterMails services gennem mange år har været at hjælpe kunderne med at systematisere indkomne leads ved at opsætte marketing automation kampagner og integrere dem i CRM og andre relevante programmer.  

Med OREONs kompetencer kommer InterMail nu hele den forudgående trafikdel på, som skal generere de permissions, der senere kan arbejdes videre på og konverteres til tilfredse og loyale kunder.

”Overtagelsen af OREON er superspændende, fordi de er verdensmestre indenfor SEM, SEO og Sociale medier i den digitale kunderejse, som kraftigt efterspørges af vores kunder i både Danmark og Sverige. Med overtagelsen kan vi nu tilbyde en ’end to end’ kunderejse fra leadgenerering til salg for vores kunder. Det passer perfekt ind i vores digitale strategi om at vokse på det her område,”  

Anders Ertmann, CEO InterMail A/S

Flere nyheder

Kontakt os direkte

Ring til os eller udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op og få en snak om, hvordan du optimerer dialogen med dine kunder