Moderne Arketyper – fundamentet for et stærkt brand

Whitepaper

Moderne Arketyper

Brands der kommunikerer til forbrugernes følelser opnår 4 gange så hurtig vækst*. Download whitepaperet og bliv klædt på til, hvordan du med moderne arketyper kan arbejde strategisk med emotionelle og psykologiske drivers i marketing og kommunikation med stærke kundeoplevelser for øje.

Download

Et alsidigt brand- og positioneringsværktøj

Velfunderet arbejdsproces i 5 trin

Dyb forståelse for alle 12 arketyper

Udfyld formularen og modtag whitepaperet på mail:


*Betingelserne:
Når du downloader vores whitepapers, accepterer du vores persondatapolitik og siger samtidig ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails konkurrencer, events og produktsortiment, der dækker over datadrevet relationsmarkedsføring, loyalitetsløsninger, marketing automation, output management og produktion af individualiseret kampagnemateriale, pakning og distribution. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Test dig selv: Hvilken arketype er du?

Find ud af, hvilken af de 12 moderne arketyper, der matcher dig bedst. Det tager højest 5 minutter at gennemføre, og du får testresultatet med det samme.

Segmentering på et dybere niveau

Få en bedre forståelse for dine kunder

Stærke brands har genkendelige, konsistente brandkarakteristika og en personlighed, som forbrugerne kan relatere sig til og føle sig knyttet til. Brands skal være menneskelige, og ikke blot tale til forbrugernes rationale, men også deres følelser. Dette gælder for både B2C og B2B.

Moderne arketyper er et effektivt værktøj, der giver en fælles forståelse for, hvordan mennesker er forskellige, og hvordan vi ser forskelligt på verden. Arketyperne giver dig viden om, hvordan du stimulerer den emotionelle del af hjernen hos din målgruppe.

Med de moderne arketyper og psykologiske profiler opstår en dybere forståelse af, hvordan forbrugerne kommunikerer – og hvordan du som brand skal kommunikere for at skabe stærke og engagerende brandoplevelser på tværs af kanaler.

En metode, der stikker dybere end blot almindelig segmentering, og gør det klart for dig, hvordan du kan kommunikere, ikke blot dine rationelle, men vigtigst af alt, også dine emotionelle værdier.

*Kilde: August 2016 Bain Consulting/Harvard Business Review:
Emotional benefits = 4 times faster growth

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her