Webinar om e-Boks

Webinar om e-Boks

22/1 kl. 9.30 – 10.30

Bliv klogere på, hvad e-Boks er, og hvordan du som virksomhed kan sende dokumenter til dine kunder eller samarbejdspartnere via e-Boks.

Webinaret er lavet i samarbejde med e-boks og er særligt interessant for dig, der gerne vil sende dokumenter nemt og sikker i e-Boks – uanset om du kommer fra en virksomhed eller en offentlig myndighed.

Agenda

  • Kort introduktion til e-Boks
  • Hvorfor tilbyder e-Boks denne løsning og hvilket problem løser den?
  • Gennemgang af løsningen – Processen set fra brugerens side – Nøglefunktioner
  • Referencer og hvilke udfordringer vi løser for jer
  • Q&A

Praktiske informationer

På dagen logger du på senest 5 minutter før start med det link, du modtager på e-mail, når du har tilmeldt dig – og tjek at højtaleren i din pc er åben og fungerer.

Kommunikér sikkert og nemt med dine kunder via e-Boks

Måske kender du allerede e-Boks fra din egen hverdag, men ved du også, at du igennem e-Boks kan udføre kundeservice på en sikker dialogbaseret måde, håndtere digitale underskrifter samt udsende regninger og fakturaer?

Som distributør af e-Boks står vi klar til at rådgive dig om, hvordan du styrker din kunderelation igennem e-Boks.

Du kan stadig nå at få en plads

Webinaret varer en time og har særlig fokus på de forretningsmæssige fordele, som e-Boks giver dig.

Skulle du være forhindret i at deltage, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du vil få optagelsen tilsendt i en e-mail efter webinaret.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her

OK