Tryk og print

Breve, fakturapapir, foldere, postkort, flyers, mailings, kataloger med mere. Du kan bestille enhver form for tryksager hos os. Om det bliver trykt offset eller printet digitalt kommer an på opgavens art og oplag. Og afhænger af, om du har variable data. Nogle gange bliver løsningen også en kombination, hvor vi tiltrykker variable data på store mængder af fortrykt materiale.

Vi hjælper dig med at omsætte dine kreative ideer til trykte foldere, brochurer, æsker eller præcis den løsning, der præsenterer dit budskab bedst muligt. Vi effektiviserer din leveringsproces og sørger for, at du får en effektiv styring af hele flow’et – lige fra modtagelse af datafiler til distribution helt ud til dine kunder.

Transaktionsprint

Vores dokumenthåndterings- og e-faktureringssystem IM Connect håndterer en hel eller delvis outsourcing af den administrative og økonomiske kommunikation med dine kunder. Det kan spare dig for mange udgifter og unødvendigt besvær. Via IM Connect sørger vi for at printe og afsende dine udsendelser til tiden på den mest omkostningseffektive måde.

Officeprint/Printerdriver

Via en printerdriver kan du udskrive dine dokumenter direkte på vores printere. Vi installerer en speciel driver på din server, og du kan herefter let vælge vores printer, når du skal udskrive dine breve og øvrige dokumenter. Vi tager hånd om dine dokumenter og kuverterer dem efter dine instruktioner.

Transpromo

Hvis du kører segmenterede kampagner til dine kunder, trykker og pakker vi det rigtige markedsføringsmateriale sammen med fakturaen – det sparer dig også for en hel del i frimærker.

Vi stiller vores mangeårige CRM-erfaring til din rådighed. Der kan både være tale om ’intelligent’ kuvertfyld og segmentering ud fra kendt data (både stamdata, transaktionsdata samt ABC-kundeanalyser). Ved at anvende markedsføring forbundet med udsendelse af transaktionsdokumenter, kan du øge synligheden hos dine kunder.

Fleksibilitet er nøgleordet

Vores produktionsmiljø sikrer fuld automatik fra modtagelse af datafil til færdig forsendelse. Men du kan enkelt ændre dine opgaver, hvis du har behov for det, også helt tæt på deadline. Det giver dig fleksibilitet til at tilpasse din kommunikation efter kundernes adfærd og markedets hurtigt skiftende vilkår.