Emballage og konvolutter

Forsendelsesløsninger til det, I vil passe på

Vi leverer alt, I skal bruge, når I skal sende, pakke ind, emballere, beskytte, holde sammen, transportere – både med og uden tryk. Og vi gør det med høj leveringssikkerhed og professionel rådgivning. Først når vi har fundet den løsning, der matcher jeres behov bedst, er vi tilfredse.

Gå til shop Kontakt

En verden af forsendelsesmuligheder, der får jeres hverdag til at fungere

Emballage tilpasset jeres behov og budget

Bølgepap

Ikke to kasser er ens. Vi kan hjælpe med bølgepap i standardmål, eller få det specialfremstillet. Uanset om I skal bruge det til frost, kød, vin, farligt gods, har brug for flyttekasser, postrør eller bogomslag, kan vi rådgive jer til den bedste løsning.

Tape

Det kan måske lyde simpelt, men hvor, hvordan og hvornår tapen skal anvendes har stor betydning for valget af den rette type. Skal den fungere i varmen, bruges til tungt gods og have den rette klæbeevne? Vi rådgiver jer gennem jeres problemstillinger.

 

 

Bæreposer og sække

Anvendelsesområde og ikke mindst udseendet har betydning for, hvilken bærepose eller sæk, der matcher jeres behov bedst. Der er nemlig forskel på plastikposer og papirsposer. Poser med tryk giver gode mulighed for markedsføring, og vi kan tilbyde poserne i miljørigtigt papir, så du undgår at bruge unødigt plastik. Vi samarbejder med flere europæiske producenter og har styr på udfoldelsesmulighederne.

Beskyttelse, fyld og indpakning

Det tager tid, penge og ressourcer at producere et produkt. Derfor er det også yderst vigtigt, at produktet også kommet sikkert frem til slutkunden.

Specialdesignet emballage til jeres vigtige budskaber

Emballage og indpakning af produkter bliver kun vigtigere i takt med, at mange produkter i højere grad minder om hinanden. Et produkts emballage kan have mange kommunikative formål, men det er desværre ofte et marketingredskab, mange overser.

Vi giver gerne en hånd med at finde frem til den rigtige løsning af speciallavet emballage – både med og uden tryk. Mulighederne er uendelige, og vi hjælper også gerne med designet af emballagen. Hvorvidt det skal trykkes digitalt eller med flexotryk, kommer an på oplaget størrelse.

 

Konvolutter og forsendelse

Hos os kan I finde alle former for konvolutter og forsendelsesemballage. På vores eget trykkeri kan vi hjælpe med offsettryk eller digital print alt efter hvor stort jeres oplag er og om det er med individualiseret tryk eller ej. På den måde kan vi hjælpe med alt fra den personaliserede DM til den daglige forsendelse af breve.

Den femte dimension: Miljø

Der er pris, kvalitet, funktion, materiale og så er der miljø. Skal din emballage og konvolutter være lavet af genbrugspapir eller FSC®-mærket papir og skade miljøet mindst muligt, kan vi også hjælpe dig til dette. Vi har mange forskellige typer af emballage og konvolutter, der både kan genanvendes eller som allerede er lavet af genanvendeligt materiale.

FSC-C109833

DK - Packaging

Lars Ulrik Andersen

Salgskoordinator - packaging

M +45 3156 5828

T +45 3686 3354

Jesper Rasmussen

Head of Packaging Solutions

T +45 3692 4253

M +45 3030 6778

Forøg dit salg med en velkomstmailserie

Din guide til hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så kommer du samtidigt med på vores mailingliste.