Fulfillment

Sikker og professionel håndtering af jeres fysiske forsendelser

Vi leverer alt til jeres kampagne såsom emballage, tryk, variabelt print, kuvertering, foliering, portooptimering og distribution – og vi leverer med stort engagement, fleksibilitet og professionel rådgivning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for helhedsindtrykket af din kampagne, at den sidste finish også er 100 % i orden.

Kontakt

Vidste du, at 98 % stadig tjekker deres fysiske postkasse dagligt?

 

Emballage tilpasset jeres behov og budget

Vi hjælper med forsendelsesløsninger til det, I vil passe på. Vi leverer alt, I skal bruge, når I skal sende, pakke ind, emballere, beskytte, holde sammen, transportere – både med og uden tryk. Og vi gør det med høj leveringssikkerhed og professionel rådgivning. Først når vi har fundet den løsning, der matcher jeres behov bedst, er vi tilfredse.

Tryk og print

I vores hovedkvarter i Hvidovre har vi en stor fysisk produktion, som leverer materialer til hele Europa. Vi producerer brevpapir, brochurer, postkort, flyers, kataloger og meget mere. Om det bliver trykt offset eller printet digitalt, kommer an på opgavens art og oplag – og om du har variable data.

Transpromo

Hvis du kører segmenterede kampagner til dine kunder, trykker og printer vi det rigtige markedsføringsmateriale sammen med fakturaen – det sparer dig også for en hel del porto. Ved at anvende markedsføring forbundet med udsendelse af transaktionsdokumenter, kan du øge synligheden for dine kunder.

Kuvertering og foliering

Vi tilbyder sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik på området, og vi har maskiner som passer til de fleste kuvertfomater. Vi har også mulighed for at sampakke flere forskellige bilag og forsendelser til dine modtagere, hvilket reducerer dine omkostninger til porto.

Foliering er et godt alternativ til kuvertering. Foliering er optimalt, både når du vil have en pakning, som beskytter mod vind og vejr, og når du vil have en elegant indpakning af dit budskab. Vælger du folie, har du større mulighed for at have flere bilag end i en kuvert. Selv ud fra porto- og miljøhensyn kan folie være et godt alternativ, da folie vejer mindre end en kuvert og kan fremstilles i CO2-neutrale materialer

 

Manuel pakning

Indimellem har du brug for, at dit budskab “stikker ud”, og vælger måske derfor et utraditionelt format på kuverten eller vedlægger materiale, som ikke er egnet til maskinel pakning. Intet problem. Vi pakker blot dit budskab manuelt i stedet. Og vi pakker både hurtigt og sikkert.

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet

Vi hjælper dig med at optimere dine forsendelser, så du opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland og rådgiver dig hver gang til den bedste løsning.

Sikker postsortering af data

Der bliver i dag stillet en lang række krav til, hvordan post skal sorteres og bindes. Vi har særlige rutiner for hver enkelt distributør, og når du har valgt distributionskanal, sorterer vi filerne og den fysiske post.

Stregkoder

Vi bruger stregkoder for at sikre, at pakkemaskinerne ved, hvilke bilag der skal pakkes i de individuelle forsendelser. Vi påfører også stregkoder til distributørernes brug og sikrer maskinel sortering og returposthåndtering.

Robinson

Når du køber nye adresser af os, fjerner vi automatisk de kunder, som har sagt nej tak til reklamer.

Segmentering

Med en intelligent segmentering får du øget relevans. Med øget relevans i din kommunikation får du bedre effekt.

Ved at basere dit udtræk til dine udsendelser på både demografi, kundens adfærd og situation kan du anvende din viden til at kommunikere bedre og mere relevant med dine kunder.

Vi oplever, at virksomheder generelt bevæger sig fra at benytte udifferentieret markedsføring til ikke bare at bruge koncentreret markedsføring ved at kommunikere med udvalgte segmenter, men bevæger sig helt ned i én-til-én markedsføring med udvalgte kunder. Individer har altid en række fællestræk, som binder dem sammen. Typisk fordi de har fælles interesser, præferencer og behov.

Men du kan selvfølgelig også vælge andre parametre at segmentere din kundegruppe efter. Når vi benytter RFM-modellen deler vi kunderne op i segmenter, alt efter hvor frekvent de handler og hvor meget, de handler for.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du besked om vores nyeste webinarer, seminarer og andre events direkte i din indbakke.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder