Packaging

Vi har alt til dine emballageløsninger

InterMail har alt hvad du behøver for at sikre forsendelserne af dine varer. Vælg mellem en bred vifte af bølgepapkasser, e-handelsposer, konvolutter, tape og meget mere. Derudover tilbyder vi specialdesignet emballage, der styrker dit brand hos kunderne. Vores emballageteam har omfattende erfaring i branchen og er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Kontakt os i dag!

Kontakt vores team Besøg vores shop

Eksempler pĂĄ produkter i vores sortiment

Bølgepapkasser

Bobleplast

Kuverter

E-handelsposer

E-handelsbokse

Maskinstrækfilm

Strapbånd og værktøj

Specialdesignede emballage

Nem og enkel bestilling i vores webshop

I vores emballagewebshop kan du bestille alt, hvad du har brug for til dine leverancer. Vælg mellem en bred vifte af bølgepapkasser, e-handelsposer, konvolutter, tape og meget mere. Derudover tilbyder vi specialdesignet emballage, der styrker dit brand hos kunderne. Kontakt vores team for at få et kundelogin til webshoppen!

Styrk dit brand med specialdesignet emballage

Produktsemballage og emballage bliver stadig vigtigere, efterhĂĄnden som forskellige produkter ligner hinanden mere og mere. Produktets emballage kan opfylde mange kommunikative formĂĄl, men det er desværre et marketingværktøj, som mange ofte overser. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til specialtilpasset emballage – bĂĄde med og uden udskrivning. Mulighederne er uendelige, og vi hjælper ogsĂĄ gerne med design af emballagen. Om det skal udskrives digitalt eller med flexografisk udskrivning, afhænger af udskriftsstørrelsen.

Kontakt os

DK - Packaging

Lars Ulrik Andersen

Salgskoordinator - packaging

M +45 3156 5828

T +45 3686 3354

Jesper Rasmussen

Head of Packaging Solutions

T +45 3692 4253

M +45 3030 6778