Indkaldelser

Automatiske indkaldelser i både fysiske og digitale kanaler

Hvad enten en bil skal indkaldes til service eller en patient skal påmindes om en tid hos lægen, så kan vi hjælpe med en løsning, der er tilpasset jeres organisation. En god systematisk proces for indkaldelser og påmindelser, skaber værdi for både virksomheder og kunder. For virksomheden er der en enorm besparelse i at have en automatiseret proces, der sikrer, at kunderne rent faktisk dukker op på aftalte tid og sted. For kunderne er det en rigtig god service at kunne tilbyde, da det skaber tillid og efterlader et professionelt indtryk.

Disse typer af forsendelser distribueres typisk som brev, email, SMS eller e-Boks forsendelser.

Kontakt vores team

Sikker distribution

Sikker distribution er en omkostningseffektiv digital distributionskanal til forsendelse af digital post, som sikrer dig en pålidelig og effektiv kundekommunikation. Du sparer det praktiske arbejde ved fysiske forsendelser og kan nøjes med at levere dine data ét sted. Dine kunder får nemt overblik og adgang til dine vigtige udsendelser.

  • Omkostningseffektiv digital distributionskanal
  • Effektiv og tidsoptimeret forsendelse af post
  • Dine kunder har nem adgang til dine udsendelser
Kontakt vores team

Hvordan kommer man i gang?

Vi starter med at afholde et møde – enten fysisk eller digitalt – hvor vi sammen får defineret jeres ønsker og opgavens omfang. Herefter sammensætter vi et løsningsforslag og et budget, som vi gennemgår med jer. Et samarbejde omkring indkaldelser består typisk af fire trin:

  1. Levering af datafiler og brevformat gennem SFTP (sikker server)
  2. Databehandling, opsætning og korrektur
  3. Håndtering af output på baggrund af valgte kanaler (brev, email, e-Boks, SMS)
  4. Status og rapportering på opgaven gennem IM Connect, som er InterMails cloud-baserede portal til håndtering af forsendelser.

Såfremt vi bliver enige om en løsning, som matcher jeres behov, så vil en af vores dygtige projektledere hjælpe jer godt videre med løsningen.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300