Fakturahåndtering

Fysiske og digitale fakturaudsendelser

Vi har stor erfaring med både fysiske og digitale fakturaudsendelser. Vores produktion kan håndtere hele jeres fysiske produktions-flow fra databehandling til print og kuvertering. Desuden hjælper vi med at distribuere i digitale kanaler som email og e-Boks.

Kontakt vores team

Har I behov for hjælp til håndtering af fakturaudsendelser, dannelse af fakturaer eller måske et digitalt fakturaarkiv, så kan vi hjælpe jer. Ud fra jeres behov sammensætter vi en tilpasset løsning, som sikrer, at jeres fakturaer sendes på rette tid og sted.

Vi hjælper virksomheder som teleselskaber, forsikringsselskaber, forsyningsvirksomheder samt andre brancher, hvor kvalitet og leverancesikkerhed er vigtig.

Kontakt vores team

Hvordan kommer man i gang?

Vi starter med at afholde et møde – enten fysisk eller digitalt – hvor vi sammen får defineret jeres ønsker og opgavens omfang. Herefter sammensætter vi et løsningsforslag og et budget, som vi gennemgår med jer. Et samarbejde omkring fakturaudsendelser består typisk af fire trin:

  1. Levering af datafiler og brevformat gennem SFTP (sikker server)
  2. Databehandling, opsætning og korrektur
  3. Håndtering af output på baggrund af valgte kanaler (brev, email, e-Boks, SMS)
  4. Status og rapportering på opgaven gennem IM Connect, som er InterMails cloud-baserede portal til håndtering af forsendelser

Såfremt vi bliver enige om en løsning, som matcher jeres behov, så vil en af vores dygtige projektledere hjælpe jer godt videre med løsningen.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300