Administrative forsendelser

Professionel og sikker håndtering af jeres administrative kommunikation

Vi gør det enkelt for jer som afsender at sende jeres administrative kommunikation i alle kanaler. Ud fra jeres datafil og budskab, sørger vi for at distribuere informationen i de valgte kanaler. Vores dygtige team hjælper med håndtering af mange forskellige typer af forsendelser; eksempelvis medlemsbreve, varslinger, prisreguleringer, kontoudtog samt anden form for vigtig information, der skal ud til jeres kunder.

Kontakt vores team

Det hjælper vi virksomheder med i dag

Kundevilkår

Kontraktoplysninger

Prisreguleringer

Abonnementsforsendelser

Medlemsbrev

Lønspecifikationer

Informer dine kunder om nye kundevilkår

En af de mest almindelige forsendelser, vi hjælper virksomheder med, er informationsbreve om nye kundevilkår. På grund af forskellige forbrugerlove skal virksomheder informere deres kunder om nye brugsvilkår, så snart der sker en ændring. Vi kan hjælpe dig, uanset om du foretager flere opdateringer om året eller kun behøver at foretage en engangsforsendelse. Vores produktionsafdeling kan håndtere hele din kommunikationsflow. Til postforsendelser skal du bruge moderne værktøjer til at administrere dine kundedata og tage sig af alt fra konvolut, til udskrivning og distribution. Derudover kan vores digitale team hjælpe dig med at oprette automatiske kommunikationsstrømme via e-mail, SMS og sociale platforme.

Kontakt vores team

Kontraktoplysniner og prisreguleringer

Har du brug for at informere dine kunder om kontraktoplysninger og prisreguleringer? Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil sende dine oplysninger via posten eller digitalt. Vores team hjælper dig med at oprette en løsning, der passer dig og skaber et flow i digitale og fysiske kanaler.

Kontakt vores team

Forsendelser til abonnenter og medlemmer

Flere af vores kunder arbejder med abonnementstjenester eller medlemskab, hvilket betyder, at de kan arbejde mere strategisk med deres kunder. Vi hjælper flere af disse virksomheder med at oprette automatiske kommunikationsstrømme, der kombinerer alt fra e-mail, SMS, sociale platforme og fysiske udsendelser. Vores kunder bruger vores tjenester til at skabe yderligere salg og kundeloyalitet, ved at sende tilbud, medlemsbreve og generel information til deres abonnenter og medlemmer.

Kontakt vores team

Lønsedler – fysisk og digitalt

Alle virksomheder sender lønspecifikationer til deres medarbejdere. Gennem vores lange erfaring inden for både post- og digital kommunikation kan vi tilbyde din virksomhed, en omkostningseffektiv løsning til dine lønspecifikationer. Vi kan tilbyde alt fra postforsendelser til en digital E-boks-løsning og garantere din sikre datahåndtering.

Kontakt vores team

Hvordan kommer man i gang?

Vi starter med at afholde et møde – enten fysisk eller digitalt – hvor vi sammen får defineret jeres ønsker og opgavens omfang. Herefter sammensætter vi et løsningsforslag og et budget, som vi gennemgår med jer. Et samarbejde omkring fakturaudsendelser består typisk af fire trin:

  1. Levering af datafiler og brevformat gennem SFTP (sikker server)
  2. Databehandling, opsætning og korrektur
  3. Håndtering af output på baggrund af valgte kanaler (brev, email, e-Boks, SMS)
  4. Status og rapportering på opgaven gennem IM Connect, som er InterMails cloud-baserede portal til håndtering af forsendelser

Såfremt vi bliver enige om en løsning, som matcher jeres behov, så vil en af vores dygtige projektledere hjælpe jer godt videre med løsningen.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300