MultiChannel

En helhedspartner i administrativ kommunikation

InterMail hjælper en lang række danske virksomheder med at kommunikere med kunder på tværs af kanaler. Uanset om der er tale om store teleselskaber eller mindre boligforeninger, så er der et stort behov for kommunikation kunde og leverandør imellem.

Vi hjælper med at optimere det rette mix af kanaler i forhold til målgruppe og prisoptimering.

Kontakt os

Vi kan blandt andet hjælpe med

Fakturahåndtering

Administrative forsendelser

Indkaldelser

Informationsbrev

Digital post

Vi indsamler og håndterer jeres data for at distribuere den ud i de kanaler, I ønsker

Hos os er jeres data i sikre hænder. Vi håndterer jeres personfølsomme dataforsendelser på professionel vis og har stor erfaring med at kommunikere på tværs af kanaler. Vi modtager og behandler jeres data og distribuerer kommunikationen efter de regler, vi sætter op sammen. På den måde kan I samle al jeres administrative kommunikation ét sted.

Som ISO 27001 (informationssikkerhed) certificeret samarbejdspartner, passer vi godt jeres kunders data.

Hvordan kommer man i gang?

Vi starter med at afholde et møde – enten fysisk eller digitalt – hvor vi sammen får defineret jeres ønsker og opgavens omfang. Herefter sammensætter vi et løsningsforslag og et budget, som vi gennemgår med jer. Såfremt vi bliver enige om en løsning, som matcher jeres behov, så vil en af vores dygtige projektledere hjælpe jer godt videre med løsningen.

Kontakt os Læs mere om vores arbejde med ISO

Fakturahåndtering

Har I behov for hjælp til håndtering af fakturaudsendelser, dannelse af fakturaer eller måske et digitalt fakturaarkiv, så kan vi hjælpe jer. Ud fra jeres behov sammensætter vi en tilpasset løsning, som sikrer, at jeres fakturaer sendes på rette tid og sted.

Vi har stor erfaring med både fysiske og digitale fakturaudsendelser. Vores produktion kan håndtere hele jeres fysiske produktions-flow fra databehandling til print og kuvertering. Desuden hjælper vi med at distribuere i digitale kanaler som email og e-Boks.

Vi hjælper virksomheder som teleselskaber, forsikringsselskaber, forsyningsvirksomheder samt andre brancher, hvor kvalitet og leverancesikkerhed er vigtig.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team Læs mere

Administrative forsendelser

Vi gør det enkelt for jer som afsender at sende jeres administrative kommunikation i alle kanaler. Ud fra jeres datafil og budskab, sørger vi for at distribuere informationen i de valgte kanaler. Vores dygtige team hjælper med håndtering af mange forskellige typer af forsendelser; eksempelvis medlemsbreve, varslinger, prisreguleringer, kontoudtog samt anden form for vigtig information, der skal ud til jeres kunder.

Disse typer af forsendelser distribueres typisk som brev, email eller e-Boks forsendelser.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team Læs mere

Indkaldelser

Hvad enten en bil skal indkaldes til service eller en patient skal påmindes om en tid hos lægen, så kan vi hjælpe med en løsning, der er tilpasset jeres organisation. En god systematisk proces for indkaldelser og påmindelser, skaber værdi for både virksomheder og kunder. For virksomheden er der en enorm besparelse i at have en automatiseret proces, der sikrer, at kunderne rent faktisk dukker op på aftalte tid og sted. For kunderne er det en rigtig god service at kunne tilbyde, da det skaber tillid efterlader et professionelt indtryk.

Disse typer af forsendelser distribueres typisk som brev, email, SMS eller e-Boks forsendelser.

Har I spørgsmål til mulighederne, så giv os gerne et kald eller udfyld kontaktformularen her, så kontakter vi jer.

Kontakt vores team Læs mere

Digital post

Som e-Boks distributør kan InterMail hjælpe jeres virksomhed eller organisation med at kommunikere med borgere og virksomheder i danskernes foretrukne postkasse. E-Boks anvendes af mere end 4,5 mio. danskere og både antal brugere og forsendelser i e-Boks stiger årligt. Med en e-Boks løsning får I ikke bare en leverancesikker kanal, men også en kanal, som sikrer jer overholdelse af GDPR-reglerne og dermed mulighed for at kommunikere sikkert med kunderne.

Kontakt vores team Læs mere

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300