Marketing Automation

Skab stærke kundeoplevelser på rette tid og sted

Marketing Automation sætter strøm til dit content, så det rigtige budskab bliver leveret til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt og i den rette kanal. Det sikrer, at din målgruppe finder din kommunikation relevant, mens du sparer tid og penge. Det er personlig og værdifuld markedsføring i massiv skala – helt automatisk.

Vi hjælper dig gerne med at komme i gang eller med at udvikle dit eksisterende Marketing Automation set-up.

Kontakt

Marketing Automation betyder merværdi, så det kan ses på bundlinjen

Source: Salesforce Relationship Survey conducted 2014–2016 among 10,500+ customers randomly selected. Response sizes per question vary.

Din kommunikation skal ramme plet

Du kender det formentlig selv: Du springer hurtigt fra, stopper med at læse, eller åbner ikke nyhedsbrevet, hvis du ikke finder budskabet relevant.

Det kan enten være fordi, det ikke taler til dig (afsenderen segmenterer ikke) eller fordi timingen er skæv (afsenderen opsamler og reagerer ikke på adfærdsdata).

Med Marketing Automation baserer og automatiserer du enkelt og effektivt dine marketingaktiviteter på baggrund af adfærdsdata, så du sikrer at kommunikationen er relevant for din målgruppe. Vi mener, det er ret simpelt:

Er din kommunikation relevant for din målgruppe, bliver den også relevant for dig og din forretning.

Vi automatiserer og lader data drive din kommunikation. Det skaber stærke kundeoplevelser og styrker kundeloyaliteten. Vi kan hjælpe dig med enkle kampagner eller højst specialiserede flows på tværs af alle kanaler.

For os handler det om, at din marketing og kundedata bliver effektiviseret og skaber merværdi for dig og din målgruppe, så du kan se en ændring på bundlinjen.

Skal din marketing automatiseres?

Intelligent og optimeret marketing på tværs af kanaler

En marketing automation platform indeholder en række værktøjer, hvor du kan designe adfærdssbaserede flows og bygge de nødvendige indholdselementer. På den måde giver marketing automation en samlet værktøjskasse til at udsende relevant kommunikation og ikke mindst måle den samlede effekt af marketingaktiviteterne.

Den helt store fordel ved marketing automation er de muligheder, marketingafdelingen får for at indsamle data og reagere på det. Hvor marketing normalt slipper, når et lead er overdraget til salgsafdelingen, kan du med marketing automation følge den enkelte kunde på hele kunderejsen.Det giver mulighed for ikke kun at måle kvantiteten af leads men også kvaliteten.

Kontakt

Skab effektfuld marketing

Stærkere kundeoplevelser på rette tid og sted

Målbare resultater

Mere og bedre datakvalitet

Effektiv kampagnehåndtering

Flere og mere kvalificerede leads

Lavere churn og flere brandambassadører

Tættere samarbejde mellem salg og marketing

Højere konvertering og øget trafik til online kanaler

Mere end 20 års erfaring

Du vælger selv, hvor vi skal hjælpe

Vores specialister har arbejdet med Marketing Automation over en lang årrække og har erfaring med den nyeste teknologi. Som kunde hos os har du mulighed for at få rådgivning og vælge os som samarbejdspartner på én eller flere af vores ydelser.

Mød teamet

Systemvalg

Vi hjælper gerne med uvildig rådgivning om valg af system. Vi er ikke forlovet med nogle af de mange marketing automation værktøjer, der findes. Selvom vi har en række partnere, eksekverer og rådgiver vi gerne om marketing automation i det system, I allerede bruger.

Strategi

Vi systematiserer viden, indsigter og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og et roadmap på implementeringen. Altid med udgangspunkt i jer og jeres forretning.

Dataanalyse

Vi kortlægger, analyserer, konkluderer på og prioriterer de relevante data, der kan understøtte jeres marketing automation setup. Vi hjælper også med at indsamle de rette data, der giver jer den rigtige kundeindsigt.

Grafisk design og tekstforfatning

Vi kan hjælpe med branding og kreativ udformning af alle kampagneelementer. Vi kan skabe de innovative idéer eller eksekvere på den kreative linje, I allerede har lagt. Vi hjælper også gerne med udformning af budskaberne og kommunikationen.

Eksekvering og håndtering

Vi tager gerne hånd om alle jeres kampagner fra start til slut og gør strategien til virkelighed. Det kan vi gøre enkeltstående gange eller overtage den daglige håndtering og på den måde fungere som jeres forlængede marketingarm.

Uddannelse og support

Vi uddanner jer til at håndtere jeres kampagner i marketing automation systemet. Det gør vi gennem workshops og daglig support.

Har du brug for at se et eksempel?

Det er ikke bare noget vi siger, når vi påstår, at vi er gode til marketing automation. Vi har allerede hjulpet en række af vores kunder til en mere datadrevet og automatiseret marketing.

Vi tilpasser løsningen efter dit behov

Marketing Automation er ikke kun forbeholdt de store virksomheder med høje marketingbudgetter. Marketing Automation er for alle, der ønsker at automatisere og effektivisere sine marketingindsatser, se resultater på bundlinjen og udnytte potentialet i adfærdsdataen. Der findes et Marketing Automation system til alle behov og ambitionsniveauer.

Vi løser både mindre og store opgaver for vores kunder og dimensionerer altid løsningen ud fra jeres behov, budget og ambitioner – hverken mere eller mindre.

En række af vores kunder

 

Og hjælper i det system, der passer din løsning bedst

Vi er ikke forlovet med nogle af de mange marketing automation systemer, der findes.

Vi har en række teknologipartnere, men vi hjælper gerne med den strategiske retning eller kreative udforming af jeres marketing automation – også selvom det er i et system, vi ikke har som partner.

Vores teknologipartnere

 

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for datadrevet marketingløsninger – fra kreativ proces til eksekvering og distribution. Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, hvor det passer dig bedst. Vores mål er at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, du har brug for hjælp og sparring.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du besked om vores nyeste webinarer, seminarer og andre events direkte i din indbakke.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder