RelationPlus

RelationPlus giver dig kundeindsigt og skaber relevans, så du kan målrette din kommunikation

For jo mere relevant data, du har om dine kunder, desto mere træfsikker bliver din individuelle kommunikation mod dine mest attraktive kunder og emner. Sagt med andre ord:

Lær din kunde at kende, så du kan skabe markedsføring, der rammer – og virker!

Hos InterMail er dine kunder i centrum. For vi ved, at dyb indsigt i dine kunders individuelle behov og adfærd er en af de vigtigste veje til stærkere kundeloyalitet og øget salg.

Kontakt

Et loyalitetsprogram der passer til dine behov

Arkitekturen i RelationPlus er opbygget af moduler, der giver mulighed for udvidelse, er enkel at vedligeholde og som du kan integrere med dine eksisterende systemer uden problemer via API.

Med RelationPlus tilpasser du din kommunikation og markedsføring efter kundens behov og interesser. Du kan forandre dine budskaber, efterhånden som kundens behov forandres, og du kan tilbyde produkter, som passer ind i kundens aktuelle købsmønster. Vi kan sørge for udbetaling af bonus til dine kunder, uanset om det gælder opsparing af bonuspoint eller fratrækkelse af bonus direkte ved køb. Men vi kan også hjælpe, når det gælder reward til dine kunder, hvis der skal gives belønning i form af point eller rabatkupon.

Kort sagt: En modulbaseret og fuldt fleksibel løsning, hvor du kun betaler for de funktioner og den kapacitet, som du behøver.

Features

Det er vigtigt at kommunikere på de platforme, hvor kunderne er.

Hos InterMail ved vi, at dyb indsigt i dine kunders individuelle behov og adfærd er en af de vigtigste veje til stærkere kundeloyalitet og øget salg. I dag er der mange, der tilbyder datadreven markedsføring, men i modsætning til de store standardløsninger, har vi specialiseret os i kun at tilbyde løsninger, der matcher præcis dit behov – hverken mere eller mindre.

Kontakt

Multichannel

Marketing Automation

Bonus / Rewards

Kunderejsen

Nem Onboarding/rekruttering

Trigger baseret kommunikation

Nem integration med API

Personaliseret kommunikation

Familiemedlemsskab

Sociale medier

Digitale bonusudsendelser

Nye analyseværktøjer

Multichannel

Det er vigtigt, at kommunikere det rigtige budskab ud på den eller de kanaler, din kunde selv vælger.

Marketing Automation

Automatiser din kommunikation for at optimere dialogen med kunderne og spar tid.

Bonus/Rewards

Et bonussystem engagerer dine kunder. Når din kunde får noget ud af at være medlem, øger du chancerne for at kunden bliver loyal.

Kunderejser

Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, dine kunder befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt.  Med et loyalitetsprogram kan du målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra stadierne i kundens livscyklus.

Nem onboarding/rekruttering

Med et loyalitetsprogram kan du nemt registrere nye medlemmer både gennem apps, hjemmeside, tablet eller nede i butikken.

Triggerbaseret kommunikation

Ved at anvende transaktions- og adfærdsdata kan du skabe personaliseret kommunikation og tilpasse tilbud ud fra kundens tidligere adfærd og interesser.

Nem integration med API

Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides i takt med, at din forretning vokser.

Personaliseret kommunikation

En simpel måde at få kundernes opmærksomhed på er ved at skabe personaliseret kommunikation. Få kunden til at føle sig særlig og vigtig og du vil hurtigt opleve en større interesse.

Familiemedlemsskab

Forbind flere familiemedlemmer til samme hovedmedlemskab. På den måde kan du arbejde endnu bredere og mere effektivt med dit loyalitetsarbejde.

Sociale medier

Målret annoncer via Facebook og Instagram. Vælg en målgruppe fra dine kunder i Relation Plus 3 og vis dem valgte annoncer.

Digitale bonusudsendelser

Nu kan du oprette og administrere dine digitale bonusudsendelser direkte i RelationPlus. Du kan planlægge bonusudsendelser og programaktiviteter med bonusbeskeder og bonuscheck.

Nye analyseværktøjer

Opret mere effektive kampagner med bedre opfølgning. Gennem et klart dashboard får du et bredt overblik og mulighed for at dykke ind i detaljer. Du kan nemt se, hvad der kører en bestemt dag, og følge dine KPI’er.

Vidste du, at efter 10 køb har en loyal kunde anbefalet dig til 7 potentielle kunder?

Jo mere du ved om dine kunder, desto bedre kan du kommunikere med dem

Vores loyalitetsprogrammer hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale hos dine kunder.

Med RelationPlus får du et tydeligt overblik over hver enkelt kunde, og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra hvor på kunderejsen, dine kunder befinder sig. Nærvær er nemlig alfa og omega inden for markedsføring. Derfor bruger vi data til at lære dine kunder at kende, så du ikke spilder tid på markedsføring, der ikke bliver set.

Fordelen ved at kommunikere ud fra data fremfor mavefornemmelse er, at du får et meget mere præcist billede af din kunde. Det kan en kundeklub hjælpe med. Et veldrevet loyalitetsprogram kan give dine kunder fornemmelsen af eksklusivitet: ”Her handler det om mig og mine behov!”

Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, din kunde befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt.

Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt billede af hver enkelt kunde og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra de stadier kunden er på i forhold til sin købsrejse.

Foruden at gemme, selektere og analysere din database, kan du gennemføre aktiviteter, som forlænger og styrker jeres relationer, og giver dig mere loyale kunder. Du kan identificere hvilke kunder i din kundeklub, som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, der investeres i marketingaktiviteter.

Kontakt
  • "InterMail er vores samarbejdspartner på drift og udvikling af vores loyalitetssystem for Nordic Choice Club. Gennem RelationPlus administrerer vi medlemmers bonuspoint, medlemshistorik og kampagne. "

    Nicolay Corneliussen, Program Manager, Nordic Choice Hotels

  • "InterMail har formået at levere i takt med Nordic Choices kraftige vækst gennem de senere år "

    Nicolay Corneliussen, Program Manager, Nordic Choice Hotels

CASE Nordic Choice Hotels

Kundeklub og én-til-én kommunikation

Nordic Choice Hotels ved, at når kampen om kunderne er hård, er det en fordel at have bundet kunderne tættere til sig gennem et kundeloyalitetsprogram. Derfor har Nordic Choice Hotels – sammen med InterMail – fuldt fokus på, hvordan de kan optimere kundeklubben, så medlemmerne bliver tilbudt de bedste tilbud på rette tidspunkt og samtidig optjener bonuspoint hver gang, de bestiller en overnatning.

Vi hjælper dig hele vejen

For at kunne samle ny viden og lære af dine erfaringer kræver det, at du lytter til den respons, du får fra kunderne. Vi har forskellige analyse-pakker med fokus på lønsomhed og loyalitet, som giver dig mulighed for at agere på viden og dermed evaluere dine aktiviteter.

Vi giver dig råd om, hvilke analyser som er mest relevante i den aktuelle situation. Alle analyser afsluttes med anbefalinger om, hvordan resultatet kan anvendes i din fremtidige kundedialog.

Kontakt

Cases med RelationPlus

Teknikken bag

Vil du vide mere om RelationPlus, og hvordan systemet virker, kan du læse endnu mere ved at downloade filen med tekniske detaljer.

Vil du vide mere om RelationPlus?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder