IM Loyalty

30 års erfaring med den nyeste teknologi

IM Loyalty er bygget på mere end 30 års erfaring i at udvikle kundeklubber og loyalitetsprogrammer.

Virksomhed som Vacker, Jaktia, ST Studio og Puky bruger allerede IM Loyalty
– skal du være den næste?

Kontakt
Nemt at sætte op. Hurtigt at opnå resultater

Moderne modulopbygget cloud service

IM Loyalty er en standardiseret cloud service, som er nem at integrere op imod samt at tilføje nye moduler til. En platform, der er god for dig, hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, og gerne vil lave markedsføring, der rammer dine kunder.

Det brugervenlige interface gør det nemt at komme i gang og hurtigt at opnå resultater. Der er ikke behov for store it-projekter og dyre konsulenttimer.

Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides i takt med, at din forretning vokser.

Hvorfor vælge IM Loyalty?

1

Loyale kunder bliver længere

2

Loyale kunder bruger flere penge end gennemsnit

3

Loyale kunder er mere positive om dig og dit brand

4

Loyale kunder vil anbefale dig

Jo mere du ved om dine kunder, desto bedre kan du kommunikere med dem

Vores loyalitetsprogrammer hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale hos dine kunder.

Med IM Loyalty får du et tydeligt overblik over hver enkelt kunde, og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra hvor på kunderejsen, dine kunder befinder sig. Nærvær er nemlig alfa og omega inden for markedsføring. Derfor bruger vi data til at lære dine kunder at kende, så der ikke spildes tid på markedsføring, der ikke bliver hørt.

Fordelen ved at kommunikere ud fra data fremfor mavefornemmelse er, at du får et meget mere præcist billede af din kunde. Det kan en kundeklub hjælpe med. Et veldrevet loyalitetsprogram kan give dine kunder fornemmelsen af eksklusivitet: ”Her handler det om mig og mine behov!”

Features

Det er vigtigt at kommunikere på de platforme, hvor kunderne er.

Hos InterMail ved vi, at dyb indsigt i dine kunders individuelle behov og adfærd er en af de vigtigste veje til stærkere kundeloyalitet og øget salg. I dag er der mange, der tilbyder datadreven markedsføring, men i modsætning til de store standardløsninger, har vi specialiseret os i kun at tilbyde løsninger, der matcher præcis dit behov – hverken mere eller mindre.

Kontakt

Multichannel

Marketing Automation

Bonus / Rewards

Kunderejsen

Nem Onboarding/rekruttering

Event-drevet kommunikation

Nem integration med API

Personaliseret kommunikation

Nem onboarding/rekruttering

Med et loyalitetsprogram kan du nemt registrere nye medlemmer både gennem apps, hjemmeside, tablet eller nede i butikken.

Kunderejser

Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, dine kunder befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt.  Med et loyalitetsprogram kan du målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra stadierne i kundens livscyklus.

Marketing Automation

Automatiser din kommunikation for at optimere dialogen med kunderne og spar tid.

Personaliseret kommunikation

En simpel måde at få kundernes opmærksomhed på er at skabe personaliseret kommunikation. Få kunderne til at føle sig særlige og vigtige, og du vil hurtigt opleve en større interesse.

 

Kontakt

Bonus/Rewards

Et bonussystem engagerer dine kunder.  Når din kunde får noget ud af at være medlem, øger du chancerne for at kunden bliver loyal og ikke en engangskøber.

Multichannel

Det er vigtigt at kommunikere det rigtige budskab ud på den eller de kanaler, din kunde selv vælger.

Nem integration med API

Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides i takt med, at din forretning vokser.

Triggerbaseret kommunikation

Ved at anvende transaktions- og adfærdsdata kan du skabe personaliseret kommunikation og tilpasse tilbud ud fra kundens tidligere adfærd og interesser.

 

Læs mere om IM Loyalty

Vil du vide mere om IM Loyalty?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Cases med IM Loyalty

Vi har hjulpet en lang række virksomheder