Kundeloyalitet

Jo mere du ved om dine kunder, desto bedre kan du kommunikere med dem.

Vi bruger dataen i dit loyalitetsprogram til at skabe relevant datadrevet relationsmarkedsføring.

Kontakt

I sidste ende handler kundeloyalitet om forretning, og her er konklusionen klokkeklar: Loyalitet kan ses på bundlinjen.

Vores loyalitetsprogrammer giver dig et samlet overblik over din kundedatabase og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. Du kan identificere, hvilke kunder som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, som investeres i marketingaktiviteter.

Verdens stærkeste valuta: Loyalitet

Når først du har etableret loyaliteten, har du både en værdifuld, langsigtet kunderelation og en stærk ambassadør for dit brand. Du skaber også et bånd mellem dig og kunden, der sikrer, at du altid er kundens foretrukne valg. Ved at tage dig godt af dine eksisterende kunder, være lydhør og kommunikere med dem på deres betingelser, øger du såvel købsfrekvensen som loyaliteten.

Kontakt

Lad os vise dig, hvad der sker, når en loyal kunde:

Hvordan virker et loyalitetsprogram?

Vi leverer prisbelønnede loyalitetsprogrammer!

Vores kunde Cervera har vundet GULD  i Retail Awards‘ kategori “Årets loyalitetsprogram” i Sverige for Cervera Club. Det er ikke første gang, at vores kunder bliver belønnet for deres loyalitetsprogram. Også vores kunde Filmstaden har vundet Guldnyckeln, ligesom KappAhls loyalitetsprogram også har været nomineret til Retail Awards.

Vil du også vinde priser – og ikke mindst: Kunder?

Kontakt

Vores to loyalitetsløsninger

Moderne modulopbygget Microsoft.net system Tilpasset jeres behov. Fleksibilitet. I stor skala. RelationPlus er til dig, som har større mængder kundedata. Du kan tilpasse din kommunikation og markedsføring, så den bliver helt unik og passer til dine kunders behov og interesser.  Arkitekturen i RelationPlus er opbygget i moduler, hvilket giver mulighed for udvidelse, er enkelt at vedligeholde, og så kan du integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API.

Moderne standardmodul-opbygget cloud service Nemt at sætte op. Hurtigt at opnå resultater. Med IM Loyalty kan du skabe dialog med dine kunder på en enkel og effektiv måde. Med et loyalitetsprogram kan vi hjælpe dig med at skabe et bonussystem, der vil engagere dine kunder. Det brugervenlige interface gør det nemt at komme i gang og hurtigt at opnå resultater. Der er ikke behov for store it-projekter og dyre konsulenttimer.

Features RelationPlus og IM Loyalty

Multichannel

Marketing Automation

Bonus / Rewards

Kunderejsen

Nem Onboarding/rekruttering

Event-drevet kommunikation

Nem integration med API

Personaliseret kommunikation

Nem onboarding/rekruttering

Med et loyalitetsprogram kan du nemt registrere nye medlemmer både gennem apps, hjemmeside, tablet eller nede i butikken.

Kunderejser

Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, dine kunder befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt.  Med et loyalitetsprogram kan du målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra stadierne i kundens livscyklus.

Marketing Automation

Automatiser din kommunikation for at optimere dialogen med kunderne og spar tid.

Personaliseret kommunikation

En simpel måde at få kundernes opmærksomhed på er at skabe personaliseret kommunikation. Få kunden til at føle sig særlig og vigtig og du vil hurtigt opleve en større interesse.

Kontakt

Bonus/Rewards

Et bonussystem engagerer dine kunder.  Ved at din kunde får noget ud af at være medlem, øger du chancerne for at kunden bliver loyal og ikke en engangskøber.

Multichannel

Det er vigtigt, at kommunikere det rigtige budskab ud på den eller de kanaler, din kunde selv vælger.

Nem integration med API

Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides, efterhånden, som din forretning vokser.

Trigger baseret kommunikation

Ved at anvende transaktions- og adfærdsdata kan du skabe personaliseret kommunikation og tilpasse tilbud ud fra kundens tidligere adfærd og interesser.

Fordele ved RelationPlus og IM Loyalty?

RelationPlus

Gennemprøvet system

Udviklet i samarbejde med Nordens ledende detailhandlere. Systemet er stabilt, relevant og vil have en konkret effekt på din markedsføring

Rigt på funktioner

Programmet giver dig mulighed for at skabe kreativ kommunikation, så det passer præcis til din virksomhed

Avanceret bonushåndtering

Med et bonussystem kan du skabe mere salg og få flere loyale og engagerede kunder

Nemt at tilpasse

Kan integreres og tilpasses til dine unikke behov

IM Loyalty

Standardiseret cloud service

Hurtig og nemt kan du komme i gang med en standardløsning uden de store investeringer

Moderne og intuitiv grænseflade

Det er let at komme i gang med at bruge

Integreres via API

Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides, efterhånden, som din forretning vokser

Automatiseret kommunikation

Tilpasset til datadrevet automatiseret kommunikation på tværs af alle kanaler, så du kan nå de rigtige kunder med dit budskab

Vi hjælper dig med at skabe unikt indhold til dine kunder

Vi har stor succes med netop at skabe skræddersyede loyalitetsprogrammer, der kan fastholde og skabe tilfredse kunder – og dermed mersalg. Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, dine kunder befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt. Med et loyalitetsprogram kan du målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra stadierne i kundens livscyklus. Vi bruger data til at kortlægge kunderejsen for at kunne kommunikere det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt i den kanal, din kunde selv vælger. Sådan gør vi markedskommunikation personlig og unik. Ved at få et samlet overblik over din kundedatabase kan vi hjælpe dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive og loyale kunder. For jo mere relevant information du har om dine kunder, desto mere træfsikker bliver din individuelle kommunikation.

Kontakt

Vi har løsningerne, kompetencerne og mere end 30 års erfaring med datadrevet relationsmarkedsføring og håndtering af kundeklubber og loyalitetsprogrammer. Man kunne sige, at vi er kundeloyalitet.

Vi står bag nogle af Skandinaviens største og mest banebrydende DM-, relations- og loyalitetsprogrammer. Vi kommunikerer årligt med mere end 100 millioner forbrugere på tværs af diverse kommunikationskanaler.

Vi kan distribuere din kommunikation i forskellige kanaler, digitalt eller fysisk. Hovedsagen er, at du sender det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt i den kanal, din kunde selv vælger.

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for datadrevet marketingløsninger – fra kreativ proces til eksekvering og distribution. Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, hvor det passer dig bedst. Vores mål er at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, du har brug for hjælp og sparring.

Cases med IM Loyalty og RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor vi sender dig seneste nyt

Vi har hjulpet en lang række virksomheder