Lead Management

Kvalificerede leads er nøglen til en succesfuld forretning

Forestil dig en hverdag, hvor kunderne kommer helt af sig selv. Mestrer du lead management er sådan en hverdag ikke langt væk. Her handler det nemlig om at optimere den proces, hvor du identificerer, tiltrækker og konverterer prospects til kunder.

Vi hjælper jer gerne med at sætte skub på jeres lead management og få skabt fundamentet for øget ny- og mersalg.

Kontakt

Kan du genkende udfordringerne?

Relevante permissions bliver ikke opsamlet

Leads er svære at få uden permissions. Vi oplever ofte, at virksomheder får tiltrukket meget trafik til deres digitale kanaler, men at trafikken ikke bliver konverteret til permissions eller leads.

Leads er ikke samlet ét sted

Bruger du excel til at holde styr på dine leads, er du ikke alene. Excel-ark er gode til helt specifikke funktioner, men når det drejer sig om at holde styr på en stor mængde data, der skal prioriteres og aktiveres, står excel-arket desværre ikke helt distancen. Dette vil derimod kunne løses i et lead management system.

Adfærd og aktiviteter trackes ikke

Du kender det måske allerede selv. Det er svært at lave canvas og endnu sværere at lave kold canvas. Men hvis du tracker dine leads' adfærd og aktiviteter kan du i højere grad kvalificere dem og gøre dem varmere, så sælgeren kan stille de helt rigtige spørgsmål, når der ringes.

Leads bliver ikke prioriteret eller kvalificeret

Mange leads bliver aldrig til kunder, fordi de ikke bliver kvalificeret med en leadscore, eller fordi de bliver prioriteret forkert. Med relevant data om det enkelte lead kan du bedre prioritere og kvalificere dine leads, så du ved, hvordan du skal konvertere dem til kunder.

Manglende salgsopfølgning

Tracker eller håndterer du ikke dine leads systematisk og effektivt, vil de ofte ikke nå frem til salgsafdelingen i tide. Måske strander de i et excel-ark, eller måske glemmer du at gå ned med din post-it. Med effektiv lead management vil processen fra lead til salg foregå automatisk og smertefrit.

Manglende lead nurturing

Ingen leads er ens. Nogle skal modnes, mens andre er brandvarme fra starten. Salgsafdelingen skal kunne håndtere begge dele. Men hvis du ikke kan differentere mellem dine leads, sker det ofte, at salgsafdelingen kasserer leads, der ellers kunne være blevet værdifulde, hvis de bare havde fået lidt nurtuting.

Kontakt
Mere end 20 års erfaring

Vi hjælper gerne med at få sat skub i jeres lead management

Permissionopsamling og e-mail marketing

Tiltræk de rigtige personer – helt automatisk

At indsamle permissions er det første og vigtige step, når du skal have succes med din lead management. Permissionopsamling kan ske på mange kanaler og med mange metoder. Det vigtige er, at du får konverteret din trafik og målgruppe til permissions og leads.

Vi kan hjælpe med alt fra strategi til eksekvering og håndtering af jeres permissionopsamling. Vi hjælper også med den videre bearbejdning af jeres leads i automatiserede e-mail flows eller ved andre nurturingmetoder.

Gamification

Skab engagement på en unik og anderledes måde

Gamification med online spil er gode til at aktivere og engagere din målgruppe – uanset om det er B2B eller B2C. Når det handler om at tiltrække og konvertere relevante leads, skal du helst give mere end du tager. Det er de færreste, der er villige til at give sin e-mail adresse og telefonnummer uden også at få noget igen. Ofte giver virksomheden værdifuld viden tilbage, men gamification er også en effektiv måde at identificere nye kunder på.

Online spil og spilkampagner gør det sjovt for den besøgende at interagere med din virksomhed, og genererer positive leads, da kunderne føler sig underholdt og interagerer med din virksomhed på en innovativ måde. Gamification er ikke svært at komme i gang med, og der er mange muligheder for digitale spil såsom skrabespil, lykkehjul, spillemaskiner, quizzes eller tip resultater.

Kontakt

Direct Mails

Kombiner det fysiske brev med online, og du har en vinderstrategi

Direct Mailen virker – stadig! Den personlige og relevante direct mail er blevet et sjældent syn i de fleste postkasser. Netop derfor er den mere effektiv og skarpere til at aktivere modtageren. Og med en åbningsrate på 80% er det blevet nemmere end nogensinde at ramme plet.

Men den største effekt får du, når du kombinerer det fysiske brev med online samt en god portion personlig kommunikation. For du kan sagtens personalisere det fysiske brev. Hvis din målgruppe er digital, er det også endnu bedre at sende dem et brev. Undersøgelser har nemlig vist, at en kombination af trykt og digital reklame giver den bedste effekt, end hvis kanalerne blev brugt hver for sig*.

Vi udvikler og håndterer direct mails for nogle af Nordens største virksomheder. Hos os finder du alle de kompetencer, du har brug for – lige fra kreativt oplæg til tryk og distribution.

*PostNord, Behind the mind

Social Marketing

Skab brand awareness og øget konvertering

Næsten 90% af danskerne har en profil på én eller flere sociale medier*. Det gør de sociale medier effektive til at tiltrække trafik og øge dine konverteringer. På de sociale medier såsom Facebook, LinkedIn, Instagram eller Snapchat har du rigtig gode segmenteringsmuligheder, der gør det muligt for dig at kommunikere tæt på individniveau. Det betyder også, at de sociale medier til en vigtig del af din lead management.

Hos InterMail sidder eksperter klar til at dele ud af deres viden om, hvordan du opnår den største marketingeffekt på de sociale medier. Vi hjælper jer gerne med at komme i gang med at bruge de sociale medier, fra at lægge strategien til at opbygge og eksekvere jeres kampagner på tværs af de sociale kanaler.

*Kilde: DR

Kontakt

Hop på toget, når det passer dig

Strategi

Vi systematiserer viden, indsigter og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og et roadmap på implementeringen. Altid med udgangspunkt i jer og jeres forretning.

Dataindsamling og analyse

Vi kortlægger, analyserer, konkluderer og prioriterer de relevante data, der kan understøtte jeres eksisterende setup. Vi hjælper også med at indsamle de rette data, der giver jer den rigtige kundeindsigt.

Grafisk design og tekstforfatning

Vi hjælper med branding og kreativ udformning af alle kampagneelementer. Vi kan skabe de kreative idéer eller eksekvere på den kreative linje, I allerede har lagt. Vi hjælper også gerne med udformning af budskaberne og kommunikationen.

Eksekvering og håndtering

Vi tager gerne hånd om alle jeres kampagner fra start til slut og gør strategien til virkelighed. Det kan vi gøre enkeltstående gange eller overtage den daglige håndtering og på den måde fungere som jeres forlængede marketingarm.

Tracking og rapportering

Hos os får du altid en professionel og målbar løsning. Vi holder tæt øje med, hvordan kampagnerne performer og giver dig kontinuerlig rapportering i forhold til mål og KPI'er.

Uddannelse og support

Vi uddanner jer til at håndtere jeres kampagner i systemerne. Det gør vi gennem workshops og daglig support.

Vi hjælper i det system, der passer dig og din løsning bedst

Vi er ikke forlovet med nogle af de mange systemer, der findes.

Vi har en række teknologipartnere, men vi hjælper gerne med den strategiske retning eller kreative udforming af jeres eksisterende lead management – også selvom det er i et system, vi ikke har som partner. Vi løser både mindre og store opgaver for vores kunder og dimensionerer altid løsningen ud fra jeres behov, budget og ambitioner – hverken mere eller mindre.

 

Teknologier

 

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for datadrevet marketingløsninger – fra kreativ proces til eksekvering og distribution. Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, hvor det passer dig bedst. Vores mål er at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, du har brug for hjælp og sparring.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du besked om vores nyeste webinarer, seminarer og andre events direkte i din indbakke.

Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder