Marketing

Hos os er dine kunder i centrum

Vi hjælper dig med at skabe stærkere relationer til dine kunder ved at bruge data til at sætte dine kunder i centrum.

Nutidens kunderejse kan være lang og kringlet. På baggrund af data, hjælper vi med at kortlægge den og skabe dine marketingløsninger, så der er sammenhæng på tværs af kanaler. Vi kan blandt andet løse direct mail kampagner, marketing automation, lead management og e-mail marketing.

Kontakt

Fra mavefornemmelser til datadrevet markedsføring

Kvalificeret viden om dine kunder danner det bedste fundament for en værdifuld dialog og kundeforhold. Vi bruger data til at give dig et overblik og gennemsigtighed i dine kunders adfærd, behov, ønsker og interesser – alt sammen for at skabe relevans og så det bliver nemt for dine kunder af have en loyal adfærd over din virksomhed.

Vi indsamler data om dine kunder i alle kanaler og kan distribuere din kommunikerer i alle kanaler. Vores mangeårige erfaring med at skabe relevant indhold, betyder dog ikke, at vi ser os blinde på data. Vi forstår, at det er mennesker, der sidder i den anden ende som modtager af din kommunikation.

Lad os sammen vende dine pains til gains

Vil du gerne forøge din clickrate, få flere konverteringer eller måske mindske din churn? Måske har du i øjeblikket flere forskellige målsætninger, du gerne vil nå.

Med udgangspunkt i dig og din virksomhed, udfører vi analyser, indsamler viden og kendskab til din målgruppe, markedet og konkurrenter for at tilpasse din kommunikation og skabe relevans. Det ved vi skaber den stærke og loyale relation mellem dig og dine kunder og vender dine pains til gains.

Ring mig op

Vi tager hånd om hele kunderejsen

Hos os vil du opleve, at hele kunderejsen bliver tænkt ind i jeres marketingløsninger. Vi binder analyser, strategi, taktik og kreative koncepter sammen og bruger data til at kortlægge kunderejsen, segmentere dine modtagere og personalisere indholdet i dit budskab. Uanset om du vælger at eksekvere din kommunikation online eller offline. Eller begge dele.

Vi hjælper dig med at kortlægge kunderejsen, så du ved, hvor der skal sættes ind. Når den del er på plads, kan vi hjælpe med alt fra enkeltstående kampagner eller højt specialiserede, adfærdsbaserede automation flows, der får din kunderejse til at hænge endnu bedre sammen . Og vi håndterer det altid i den platform, der passer din løsning bedst.

Nogle af vores marketingløsninger

Marketing Automation

Skab stærke kundeoplevelser på rette tid og sted

E-mail Marketing

Den mest effektive digitale marketingdisciplin

Direct Mail

Kombiner det fysiske brev med online, og du har en vinderstrategi

Lead Management

Kvalificerede leads er nøglen til en succesfuld forretning

Kontakt

Marketing Automation

Skab stærke kundeoplevelser på rette tid og sted. Marketing Automation sætter strøm til dit content, så det rigtige budskab bliver leveret til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt og i den rette kanal. Det sikrer, at din målgruppe finder din kommunikation relevant, mens du sparer tid og penge.

Vi hjælper dig gerne med at komme i gang eller med at udvikle dit eksisterende Marketing Automation set-up.

Læs mere om Marketing Automation her.

Direct Mail

Kombiner det fysiske brev med online, og du har en vinderstrategi. Den største effekt får du, når du kombinerer det fysiske brev med online og en portion personlig kommunikation. Du kan sagtens gøre brevet personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os.

Læs mere om Direct Mails her.

E-mail Marketing

E-mailen er ikke død! E-mail marketing skaber derimod succes og den bedste digitale marketing-ROI. Med e-mails kan du nemlig opbygge stærke kunderelationer til lave omkostninger med høj hastighed, høje responsrater og gode muligheder for at tilpasse og segmentere indholdet.

Vi hjælper dig gerne med at komme i gang eller med at udvikle dit eksisterende e-mail marketing set-up – fra strategi til eksekvering og support.

Læs mere om E-mail Marketing her.

Lead Management

Forestil dig en hverdag, hvor kunderne kommer helt af sig selv. Mestrer du lead management er sådan en hverdag ikke langt væk. Lead management handler nemlig om at identificere, tiltrække og konvertere personer til kunder. Vi hjælper jer gerne med at få skub på jeres lead management og få skabt fundamentet for øget ny- og mersalg.

Læs mere om Lead Management her.

Cases

Vi har allerede hjulpet en række af vores kunder til mere datadrevet marketing og kommunikation. Vi kunne godt prale af os selv, men vi synes, det virker mere troværdigt at spørge vores kunder, hvad de synes.

Det skal være nemt for dig at kommunikere i alle kanaler

Vi eksekverer jeres kampagner på tværs af alle kanaler, fysiske såvel som digitale. Vi indsamler data om jeres kunder i alle kanaler og distribuerer kommunikationen til jeres kunder i de kanaler, I ønsker. På den måde bliver det enkelt for dig at kommunikere med dine kunder i den kanal, der passer kunden bedst.

Vi bruger marketingteknologier til at sikre eksekveringen af kommunikationen til den rette målgruppe, på det rette tidspunkt, i den rette platfrom og med det helt rigtige budskab. Automatiserer vi også denne proces, vil du opleve, at det også bliver omkostningseffektivt.

Kontakt

Hop på toget, når det passer dig

Vi kan være med fra strategi, systemvalg over dataanalyse og grafisk design til eksekvering og support. Som kunde hos os kan du springe på toget, dér hvor det passer dig. Vores mål er altid at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, du er.

Mød vores specialister

Systemvalg

Kræver din marketingløsning et system, såsom et marketing automation, e-mail eller loyalitetssystem hjælper vi gerne med en uvildig rådgivning. Vi er ikke forlovet med nogle af de mange systemudbydere, der findes. Vi har en række partnere, men vi eksekverer og rådgiver gerne i det system, I allerede bruger.

Strategi

Vi systematiserer viden, indsigter og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og et roadmap på implementeringen. Altid med udgangspunkt i jer og jeres forretning.

Dataanalyse

Vi kortlægger, analyserer, konkluderer og prioriterer de relevante data, der kan understøtte jeres marketingløsning. Vi hjælper også med at indsamle de rette data, der giver jer den rigtige kundeindsigt.

Grafisk design og tekstforfatning

Vi hjælper med branding og kreativ udformning af alle kampagneelementer. Vi kan skabe de kreative idéer eller eksekvere på den kreative linje, I allerede har lagt. Vi hjælper også gerne med udformning af budskaberne og kommunikationen.

Eksekvering og håndtering

Vi tager gerne hånd om alle jeres kampagneelementer fra start til slut og gør strategien til virkelighed. Det kan vi gøre enkeltstående gange eller overtage den daglige håndtering og på den måde fungere som jeres forlængede marketingarm.

Uddannelse og support

Vi uddanner jer til at håndtere jeres kampagner i marketing systemet. Det gør vi gennem workshops og daglig support.

Det er altid muligt at blive endnu bedre

Oplever du bl.a. høj churn og kundeafgang, lav klikrate eller manglende konverteringer? Med effektive marktingløsninger, der tager udgangspunkt i data og sætter kunden i centrum, kan du arbejde målrettet med at komme dine pains til livs. Det skaber i sidste ende en forhøjet omsætning og stærkere kundeloyalitet. Vi hjælper dig gerne godt på vej.

Kontakt

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Forøg dit salg med en velkomstmailserie

Din guide til hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så kommer du samtidigt med på vores mailingliste.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder