Kuvertering

Vi tilbyder sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik på området, og vi har maskiner som passer til de fleste kuvertformater. Vi har også mulighed for at sampakke flere forskellige bilag og forsendelser til dine modtagere, hvilket reducerer dine omkostninger til porto.

Foliering

Foliering er et godt alternativ til kuvertering. Foliering er optimalt, både når du vil have en pakning, som beskytter mod vind og vejr, og når du vil have en elegant indpakning af dit budskab. Vælger du folie, har du også større mulighed for at have flere bilag end i en kuvert. Selv ud fra porto- og miljøhensyn kan folie være et godt alternativ, da folie vejer mindre end en kuvert og kan fremstilles i CO2-neutrale materialer.

Manuel pakning

Ind i mellem har du brug for, at dit budskab ”stikker ud”, og vælger måske derfor et utraditionelt format på kuverten eller vedlægger materiale, som ikke er egnet til maskinel pakning. Intet problem. Vi pakker blot dit budskab manuelt i stedet. Og vi pakker både hurtigt og sikkert.

Bilagsselektering

Vores kuverterings- og foliemaskiner kan individualisere dine budskaber til hver enkelt modtager. Vi fordeler dine bilag baseret på koder; det kan være et postnummer, en af dig foruddefineret kode for en målgruppe, sekvensstyret eller måske et vilkårligt udvalg. Koden hjælper vi dig med at generere og sætte på dokumentet, som en stregkode eller lignende.