Distribution

Vi kan håndtere hele produktionsflowet

Når du kommunikerer med InterMail, har du uendelige muligheder for at pakke dine mailings. På vores hovedkontor i Hvidovre har vi en stor fysisk produktion, der arbejder med trykning, variabel trykning, indpakning, foliering, emballering og distribution. Kontakt os, så fortæller vi dig mere om alle de muligheder, vi kan tilbyde dig!

Kontakt vores team

Distribution

InterMail samarbejder med alle større aktører i post- og distributionssektoren, hvilket betyder, at vi kan håndtere hele produktionsflowet helt frem til modtagerens postkasse. Vores produktionsafdeling har omfattende erfaring, og udførlige processer, til håndtering af store mængder forsendelser hver uge. Herudover er vi ISO 9001 certificeret (kvalitetsledelse), hvilket indebærer at vi har helt styr på arbejdsgange og processer hele vejen gennem vores produktion.

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet

Vi hjælper dig med at optimere dine forsendelser, så du opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland og rådgiver dig hver gang til den bedste løsning.

Sikker postsortering af data

Der bliver i dag stillet en lang række krav til, hvordan post skal sorteres og bindes. Vi har særlige rutiner for hver enkelt distributør, og når du har valgt distributionskanal, sorterer vi filerne og den fysiske post.

Stregkoder

Vi bruger stregkoder for at sikre, at pakkemaskinerne ved, hvilke bilag der skal pakkes i de individuelle forsendelser. Vi påfører også stregkoder til distributørernes brug og sikrer maskinel sortering og returposthåndtering.

Kontakt vores team

Vi kan også hjælpe med print, pakning og foliering!

Vores produktionsafdeling har lang erfaring med at producere moderne fysisk kommunikation, og kan tilbyde alt fra print og tryk til emballage og foliering. Læs mere på vores emballageside eller kontakt vores team!

Læs mere Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300