Print, pak og foliering

Vi kan håndtere hele produktionsflowet

Når du kommunikerer med InterMail, har du uendelige muligheder for at pakke dine mailings. På vores hovedkontor i Hvidovre har vi en stor fysisk produktion, der arbejder med trykning, variabel trykning, indpakning, foliering, emballering og distribution. Kontakt os, så fortæller vi dig mere om alle de muligheder, vi kan tilbyde dig!

Kontakt vores team

Vi printer og trykker dit materiale

Vores produktionsafdeling har stor erfaring med at levere materialer til hele Europa. Vi producerer breve, fakturapapir, foldere, postkort, flyers, kataloger og meget mere. Hvis vi ikke selv kan producere det i huset, har vi faste leverandører, der er eksperter på hver deres område, og som vi har fast samarbejde med. Hvilken metode der skal bruges, afhænger af layout, indhold og modtager og så selvfølgelig om der er variable data i.

Kontakt vores team

Kuvertering og foliering

Vi tilbyder sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik på området, og vi har maskiner som passer til de fleste kuvertformater. Vi har også mulighed for at sampakke flere forskellige bilag og forsendelser til dine modtagere, hvilket reducerer dine omkostninger til porto.

Foliering er et godt alternativ til kuvertering. Foliering er optimalt, både når du vil have en pakning, som beskytter mod vind og vejr, og når du vil have en elegant indpakning af dit budskab. Vælger du folie, har du større mulighed for at have flere bilag end i en kuvert. Selv ud fra porto- og miljøhensyn kan folie være et godt alternativ, da folie vejer mindre end en kuvert og kan fremstilles i CO2-neutrale materialer.

Manuel pakning

Indimellem har du brug for, at dit budskab “stikker ud”, og vælger måske derfor et utraditionelt format på kuverten eller vedlægger materiale, som ikke er egnet til maskinel pakning. Intet problem. Vi pakker blot dit budskab manuelt i stedet. Og vi pakker både hurtigt og sikkert.

Kontakt vores team

Vi kan også hjælpe med distributionen

InterMail samarbejder med alle større aktører i post- og distributionssektoren, hvilket betyder, at vi kan håndtere hele produktionsflowet helt frem til modtagerens postkasse. Vores produktionsafdeling har omfattende erfaring, og udførlige processer, til håndtering af store mængder forsendelser hver uge. Herudover er vi ISO 9001 certificeret (kvalitetsledelse), hvilket indebærer at vi har helt styr på arbejdsgange og processer hele vejen gennem vores produktion.

Læs mere på vores distributionsside, eller kontakt vores team!

Læs mere Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300