Fulfillment

Vi håndterer hele produktionsflowet

Vi leverer alt til jeres kampagne såsom emballage, tryk, variabelt print, kuvertering, foliering, portooptimering og distribution – og vi leverer med stort engagement, fleksibilitet og professionel rådgivning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for helhedsindtrykket af din kampagne, at den sidste finish også er 100 % i orden.

Kontakt vores team

Vi kan hjælpe med:

Print

Kuvertering

Foliering

Pakning

Postindlevering

Portooptimering

Tryk og print

I vores hovedkvarter i Hvidovre, og via vores samarbejdspartnere, har vi stor fysisk produktion, som leverer materialer til hele Europa. Vi producerer brevpapir, brochurer, postkort, flyers, kataloger og meget mere. Om det bliver trykt offset eller printet digitalt, kommer an på opgavens art og oplag – og om du har variable data.

Transpromo

Hvis du kører segmenterede kampagner til dine kunder, trykker og printer vi det rigtige markedsføringsmateriale sammen med fakturaen – det sparer dig også for en hel del porto. Ved at anvende markedsføring forbundet med udsendelse af transaktionsdokumenter, kan du øge synligheden for dine kunder.

Kontakt vores team

Kuvertering og foliering

Vi tilbyder sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik på området, og vi har maskiner som passer til de fleste kuvertformater. Vi har også mulighed for at sampakke flere forskellige bilag og forsendelser til dine modtagere, hvilket reducerer dine omkostninger til porto.

Foliering er et godt alternativ til kuvertering. Foliering er optimalt, både når du vil have en pakning, som beskytter mod vind og vejr, og når du vil have en elegant indpakning af dit budskab. Vælger du folie, har du større mulighed for at have flere bilag end i en kuvert. Selv ud fra porto- og miljøhensyn kan folie være et godt alternativ, da folie vejer mindre end en kuvert og kan fremstilles i CO2-neutrale materialer.

Manuel pakning

Indimellem har du brug for, at dit budskab “stikker ud”, og vælger måske derfor et utraditionelt format på kuverten eller vedlægger materiale, som ikke er egnet til maskinel pakning. Intet problem. Vi pakker blot dit budskab manuelt i stedet. Og vi pakker både hurtigt og sikkert.

Kontakt vores team

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet

Vi hjælper dig med at optimere dine forsendelser, så du opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland og rådgiver dig hver gang til den bedste løsning.

Sikker postsortering af data

Der bliver i dag stillet en lang række krav til, hvordan post skal sorteres og bindes. Vi har særlige rutiner for hver enkelt distributør, og når du har valgt distributionskanal, sorterer vi filerne og den fysiske post.

Stregkoder

Vi bruger stregkoder for at sikre, at pakkemaskinerne ved, hvilke bilag der skal pakkes i de individuelle forsendelser. Vi påfører også stregkoder til distributørernes brug og sikrer maskinel sortering og returposthåndtering.

Kontakt vores team

Book et møde med vores Multichannel team!

Per Harrit

Key Account Manager

T +45 3686 3310

M +45 3152 9140

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

+45 2220 1975

Ibrahim Chtioui

Project Manager

+45 2622 2275

Peter Aggerholm

Key Account Manager

M + 45 4026 0300