Du behøver ikke aflevere en trykklar fil, når du skal have lavet en opgave hos os

Vores tegnestue står gerne for hele processen, lige fra layout til færdiggørelse og tjek af filer til tryk. Overlad trygt produktionen af dine grafiske materialer til os, så får du korte leveringstider og dokumenter som følger produktionskravene.

DTP

Skal du have opdateret dit eksisterende materiale med nye priser og produkter, indsat ny tekst i en annonce eller versioneret en brochure til flere forskellige sprog, så kan du til hver en tid lægge din opgave på vores tegnestue.

Layout

Vi tager udgangspunkt i din eksisterende profil og udfordrer den inden for designmanualens rammer. Vores mål er at skabe virkningsfuld kommunikation. Derfor gør vi meget ud af, at afstemme forventninger og skabe dialog omkring det grafiske udtryk og de virkemidler, der er i billeder, papirvalg og færdiggørelse.

Tekstfletning

Når dine modtagere skal have individuelle budskaber, kan vi programmere dine tekster, enten hele brevvarianter, afsnit, linjer eller enkelte ord. Ved at programmere på denne måde, sikrer vi at dine modtagere får sit individuelle indhold, og du får en produktionsproces optimeret til maskinel produktion.