E-mail Marketing

Den mest effektive digitale marketingdisciplin

E-mailen er ikke død! E-mail marketing skaber derimod succes og den højeste digitale marketing-ROI. Med e-mails kan du nemlig opbygge stærke kunderelationer til lave omkostninger med høj hastighed, høje responsrater og gode muligheder for at tilpasse og segmentere indholdet.

Vi hjælper dig gerne med at komme i gang eller med at udvikle dit eksisterende e-mail marketing set-up – fra strategi til eksekvering og support.

Kontakt

40 gange mere effektiv end Facebook og Twitter tilsammen

Forbrugerne  bruger stadig e-mailen dagligt, og du kan derfor ramme din målgruppe, der hvor de er. Og når det handler om at hverve nye kunder, viser en undersøgelse fra McKinsey & Company, at e-mail marketing faktisk er 40 gange mere effektiv end Facebook og Twitter tilsammen.

Vil du også se resultater?

Skab målbare resultater

Forstærket brand awareness

Øget trafik til website og butik

Flere følgere på sociale kanaler

Boostet ny- og mersalg

Målbar og hurtig effekt

Lettere adgang til kundedata

Effektiv leadgenerering og nurturing

Større troværdighed og opmærksomhed

Stærkere kunderelationer og loyalitet

Ram din målgruppe præcist og få størst afkast – hver gang

E-mails er en af de eneste kanaler, hvor du altid rammer lige netop de personer, du ønsker, og hvor effekten er størst. Det giver dig unikke muligheder for at skabe relevant kommunikation i øjenhøjde med modtagerne. Mestrer du også dataens kunst, har du uendelige muligheder for segmentering og tilpasning, så også din kommunikation rammer plet gang efter gang.

Arbejder du også med triggerbaserede e-mails, sendes dine mails på baggrund af en bestemt handling, f.eks. at en kunde forlader indkøbskurven uden at have gennemført købet. På den måde bliver dine e-mails relevante og kundens vej til køb bliver betydenlig kortere.

Kontakt

Øg trafikken til dine online kanaler og skab varme leads

Du må kun sende e-mails til dem, du har permissions på. Det betyder, at e-mail marketing er en effektiv måde at komme ud med sine budskaber til en målgruppe, der allerede har vist aktiv interesse for det, du tilbyder. Og så er der ikke langt fra en e-mail til et klik videre til eksempelvis dit websitet eller sociale medier.

Et af de primære formål med e-mail marketing er at skabe varme leads og dermed definere og kvalificere potentielle kunder. E-mailen kan bruges til at have en kontinuerlig kommunikation mellem dig og dine kunder eller potentielle kundeemner – det vedligeholder din kunderelation og øger kundeloyaliteten.

Automatiserer du også dine e-mail udsendelser, er du ikke blot sikker på at ramme plet hver gang – du kan også se en mærkbar forskel på din ROI

De 7 steps til lønsom e-mail marketing

 

 

Skal vi hjælpe dig godt på vej?

Systemvalg

Vi hjælper gerne med uvildig rådgivning om valg af system. Vi er ikke forlovet med nogle af de mange e-mail marketing værktøjer, der findes. Selvom vi har en række partnere, eksekverer og rådgiver vi gerne om e-mail marketing i det system, I allerede bruger.

Strategi

Vi systematiserer viden, indsigter og ressourcer i en strategi, der giver retning, effektiv prioritering og et roadmap på implementeringen. Altid med udgangspunkt i jer og jeres forretning.

Dataanalyse

Vi kortlægger, analyserer, konkluderer og prioriterer de relevante data, der kan understøtte jeres e-mail marketing setup. Vi hjælper også med at indsamle de rette data, der giver jer den rigtige kundeindsigt.

Grafisk design og tekstforfatning

Vores kreative grafikere sidder klar til at hjælpe med branding og kreativ udformning af alle kampagneelementer. Vi kan skabe de innovative idéer eller eksekvere på den kreative linje, I allerede har lagt. Vi hjælper også gerne med udformning af budskaberne og kommunikationen.

Eksekvering og håndtering

Vi tager gerne hånd om alle jeres kampagner fra start til slut og gør strategien til virkelighed. Det kan vi gøre enkeltstående gange eller overtage den daglige håndtering og på den måde fungere som jeres forlængede marketingarm.

Uddannelse og support

Vi uddanner jer til at håndtere jeres kampagner i e-mail marketing systemet. Det gør vi gennem workshops og daglig support.

Vi tilpasser løsningen efter jeres behov – hverken mere eller mindre

I vælger selv, hvor I vil stige på toget

E-mail Marketing er for alle, der ønsker at effektivisere sine marketingindsatser, se resultater på bundlinjen og udnytte potentialet i adfærdsdataen. Vi løser både mindre og store opgaver for vores kunder og dimensionerer altid løsningen ud fra jeres behov, budget og ambitioner – hverken mere eller mindre.

En række af vores kunder

Mød vores specialister

Og hjælper i det system, der passer løsningen bedst

Vores specialister har arbejdet med e-mail marketing over en lang årrække og har erfaring med den nyeste teknologi. Som kunde hos os har du mulighed for at få rådgivning og vælge os som samarbejdspartner på én eller flere af vores ydelser.

Vores teknologipartnere

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for datadrevet marketingløsninger – fra kreativ proces til eksekvering og distribution. Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, hvor det passer dig bedst. Vores mål er at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, du har brug for hjælp og sparring.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor vi sender dig seneste nyt

Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder