e-Boks

Kommunikér sikkert og nemt med dine kunder via e-Boks

Med en e-Boks løsning fra InterMail får du en effektiv, sikker og brugervenlig platform, hvor du nemt kan kommunikere med dine kunder uden at tænke over udgifter til porto, belastning af miljøet og datasikkerhed. Vores løsninger hjælper både dig og dine kunder til en nemmere dialog, som i sidste ende øger kundetilfredsheden og dermed loyaliteten.

Kontakt

Måske kender du allerede e-Boks fra din egen hverdag, men ved du også, at du igennem e-Boks kan udføre kundeservice på en sikker dialogbaseret måde, håndtere digitale underskrifter samt udsende regninger og fakturaer?

Som distributør af e-Boks står vi klar til at rådgive dig om, hvordan du styrker din kunderelation igennem e-Boks.

Digitale forretningsprocesser

Sikker distribution

Omkostningseffektiv digital distributionskanal til forsendelse af digital post

Sikker digital dialog

Distribution af digital post med besvar- og kontaktfunktion

Digitale underskrifter

Underskrift af dokumenter direkte i e-Boks

Betaling

Betaling af regninger og fakturaer direkte i e-Boks evt. med påmindelser

Sikker distribution

e-Boks, som vi kender det i dag

Sikker distribution er en omkostningseffektiv digital distributionskanal til forsendelse af digital post, som sikrer dig en pålidelig og effektiv kundekommunikation. Du sparer det praktiske arbejde ved fysiske forsendelser og kan nøjes med at levere dine data ét sted. Dine kunder får nemt overblik og adgang til dine vigtige udsendelser.

 • Omkostningseffektiv digital distributionskanal
 • Effektiv og tidsoptimeret forsendelse af post
 • Dine kunder har nem adgang til dine udsendelser

Sikker digital dialog

Ud over at distribuere din digitale post, giver Sikker digital dialog dine kunder mulighed for at svare på dine henvendelser og kontakte dig direkte i e-Boks. Det sikrer dig en fortrolig og sikker kundekorrespondance med fx CPR-numre og lignende personfølsomme oplysninger i modsætning til dialog på e-mail.

 • Sikker og fortrolig digital dialog
 • Bedre kundeoplevelse for dine kunder
 • Samlet dialog (én tråd)
 • Hjælp for kundeservice

Digitale underskrifter

Ved at håndtere digitale underskrifter i e-Boks sparer du betydelige administrative ressourcer til håndtering af fx kontrakter, leverandøraftaler, ansættelseskontrakter og lignende. Du nedbringer sagsbehandlingstiden betydeligt, og gør det nemmere for dig selv og dine kunder at holde styr på jeres aftaler.

 • Sikker og fortrolig digital dialog
 • Tidsbesparende processer
 • Dine kunder har nem adgang til jeres aftaler

Betaling

Med e-Boks betalingsløsning giver du dine kunder mulighed for at betale regninger og fakturaer direkte i e-Boks. Med tilkøb af notifikationsservice kan du påminde dine kunder om snarlig betaling og dermed spare på omkostningerne til administrationen af for sene eller manglende indbetalinger. Dine kunder kan tilmelde sig automatisk betaling af fremtidige betalinger.

 • Læse og betale i én arbejdsgang
 • Flere regninger betales rettidigt
 • Automatisk betaling = sikkerhed for betaling
 • Besparelser på telefonsupport (rykkerbehandling)

e-Boks giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder i realtid

Mulighederne for at kommunikere med dine kunder i realtid er mange. Så uanset om du har en Sikker dialog eller sender en kontrakt til Digital underskrift, har medarbejderne i fx kundeservice mulighed for at ekspedere kunderne, mens de er i røret.

Det giver dig:

Sikker og hurtig dialog
Tidsbesparende processer
Hjælp for kundeservice
Bedre kundeoplevelse

Onboarding – eksempel på simpelt flow

Hvis din kunde allerede er tilmeldt, sender du din post direkte til kundens e-Boks. Hvis din kunde ikke allerede er tilmeldt, hjælper vi dig med at opsætte et tilmeldingsflow, så din kunde kan modtage din post. Hvis din kunde har fravalgt e-Boks, kan vi hjælpe dig med automatisk at udsende et fysisk brev i stedet. På den måde kommunikerer du nemt med dine kunder, uanset om de er tilmeldt e-Boks eller ej.  

e-Boks er blot én af de kanaler, vi kan distribuere personfølsomme data i. Vi gør det enkelt for dig som afsender at distribuere din administrative kommunikation i alle kanaler. Du sender os filen, og vi sørger for, at distribuere forsendelsen på præcis den måde, du og modtageren ønsker det.

Sikkerhed og GDPR

At kommunikere igennem e-Boks garanterer dig 100 % leveringssikkerhed. Samtidig opretholdes fortroligheden imellem dig og dine kunder.

Digitaliseringen giver virksomheder adgang til enorme mængder data. Dermed får man helt nye muligheder for at henvende sig mere målrettet til forbrugerne. Det er godt for både forbrugerne og for virksomhederne.

Men med udviklingen følger også risikoen for, at informationerne kommer på afveje og bliver misbrugt. Det er en trussel, som både virksomheder og myndigheder skal tage alvorligt. EU indførte i maj 2018 et nyt direktiv for at modvirke netop de udfordringer, som datasikkerhed indebærer.

Forordningen (GDPR), har blandt andet til formål at sikre borgernes rettigheder yderligere. For at få succes er virksomhederne nødt til at vise kunderne, at de er til at stole på. Tillid opbygger man over lang tid, men den mistes på et øjeblik. De virksomheder, der formår at vinde forbrugernes tillid, bliver derfor vinderne i det lange løb.

Vi hjælper dig hele vejen

Vil du vide mere om fordelene ved e-Boks, står vi selvfølgelig klar til rådgive dig. Vi sørger for – sammen med dig – at finde den rigtige løsning til dine kommunikationsbehov og hjælper dig godt i gang med at bruge e-Boks.

For os er det vigtigt, at din digitale kommunikation bliver en succes. Udfyld kontaktformularen herunder eller kontakt os direkte på 3686 3332.

Kontakt

Cases

 • Alle
 • Direct Mail
 • e-boks
 • Emballage
 • IM Campaign
 • IM Connect
 • IM Loyalty
 • Kundeloyalitet
 • RelationPlus

Vil du holdes opdateret om nye events og trends?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor vi sender dig seneste nyt

Vi har hjulpet en lang række virksomheder