Vores løsninger

Vi hjælper dig med at bygge stærkere relationer til dine kunder

Kontakt

Dagens forbruger lever i et konstant bombardement af informationer og tilbud

For at lykkes med at nå ud til dine kunder, må din kommunikation være relevant for den enkelte kunde. Måske har du allerede en kundedatabase og et godt kendskab til markedet og kundernes ønsker og behov, men mangler hjælp til at få fuldt udbytte af dine data. Måske oplever du problemer med at rekruttere nye kunder eller har svært ved at holde på dine gode kunder?

I dag kan du sende din kommunikation digitalt og fysisk og i forskellige kanaler ud til dine kunder. Hovedsagen er, at du sender det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt på de kanaler, hvor dine kunder er. For ellers råber du bare højt uden at blive hørt.

Vi står bag nogle af Skandinaviens største og mest banebrydende DM-, relation- og loyalitetsprogrammer og kommunikerer med mere end 100 millioner modtager hvert år.

Hos InterMail vil du opleve forskellige mennesker med alsidige kompetencer arbejde sammen for at opnå flere perspektiver på dine opgaver, og dermed bedre mulighed for at finde de mest optimale løsninger og de bedste ideer til dig og din virksomhed.

Vi hjælper dig med at bruge data til at distribuere et personligt budskab til dine kunder

Fra mavefornemmelser til datadreven markedsføring

Fordelene ved at kommunikere ud fra data fremfor mavefornemmelser er, at du får et meget mere præcist billede af din kunde. Det kan en kundeklub hjælpe med. Et veldrevet loyalitetsprogram kan give dine kunder fornemmelsen af eksklusivitet: “Her handler det om mig og mine behov!” I dag handler børn, forældre og bedsteforældre i de samme butikker, men deres behov er forskellige. Derfor er det nødvendigt at kommunikere individuelt med dine kunder.

Kontakt

Verdens stærkeste valuta: Loyalitet

Vores loyalitetsprogrammer giver dig et samlet overblik over din kundedatabase og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. Du kan identificere, hvilke kunder som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, som investeres i marketingaktiviteter.

Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt billede af hver enkelt kunde og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra, på hvilket stadie kunden er i sin livscyklus.

Lad os vise dig, hvad der sker, når en loyal kunde:

Vores to loyalitetsløsninger

IM Loyalty hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale hos dine kunder ved at skabe dialog på en enkel og effektiv måde. IM Loyalty er en standardiseret cloud service som er nem at integrere op imod. En platform der er god for dig, hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed og gerne vil lave markedsføring, der rammer dine kunder mere personligt. Med IM Loyalty kan vi hjælpe dig med skabe et bonussystem, der vil engagere dine kunder.

Det brugervenlige interface gør det nemt at komme i gang og hurtigt at opnå resultater. Der er ikke behov for store it-projekter og dyre konsulenttimer. Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt overblik over hver enkelt kunde, og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra hvor på købsrejsen, dine kunder befinder sig.

RelationPlus er til dig som har større mængder kundedata og er lidt mere avanceret i din kundedialog. Med RelationPlus giver vi dig et samlet overblik over din kundedatabase, og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. For jo mere relevant information du har om dine kunder, desto mere træfsikker bliver din individuelle kommunikation. Med RelationPlus kan vi hjælpe dig med at udvikle et bonussystem, der vil skabe mere salg og give flere loyale og engagerede kunder.

Du kan tilpasse din kommunikation og markedsføring, så den bliver helt unik og passer til dine kunders behov og interesser.  Arkitekturen i RelationPlus er opbygget i moduler, hvilket giver mulighed for udvidelse, er enkelt at vedligeholde, og så kan du integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API.

Marketingløsninger

Vi hjælper dig med at skabe stærkere relationer til dine kunder ved at bruge data til at sætte dine kunder i centrum.

Nutidens kunderejse kan være lang og kringlet. På baggrund af data, hjælper vi med at kortlægge den og skabe dine marketingløsninger, så der er sammenhæng på tværs af kanaler. Vi kan blandt andet løse direct mail kampagner, marketing automation, lead management og e-mail marketing.

Vores digitale marketingløsninger

E-mail marketing

E-mailen er ikke død! E-mail marketing skaber derimod succes og den højeste digitale marketing-ROI. Med e-mails kan du nemlig opbygge stærke kunderelationer til lave omkostninger med høj hastighed, høje responsrater og gode muligheder for at tilpasse og segmentere indholdet.

Vi hjælper jer gerne med at komme i gang eller med at udvikle jeres eksisterende e-mail marketing set-up – fra strategi til eksekvering og support.

Marketing Automation

Marketing Automation sætter strøm til dit content, så det rigtige budskab bliver leveret til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt og i den rette kanal. Det sikrer, at din målgruppe finder din kommunikation relevant, mens du sparer tid og penge. Det er personlig og værdifuld markedsføring i massiv skala – helt automatisk.

Vi hjælper gerne med at komme i gang eller med at udvikle jeres eksisterende Marketing Automation set-up.

Lead Management

Forestil dig en hverdag, hvor kunderne kommer helt af sig selv. Mestrer du lead management er sådan en hverdag ikke langt væk. Her handler det nemlig om at optimere den proces, hvor du identificerer, tiltrækker og konverterer prospects til kunder.

Vi kan hjælpe med at få sat skub på jeres lead management og få skabt fundamentet for øget ny- og mersalg.

Direct Mail

Kombinerer du det fysiske og digitale brev, har du en vinderstrategi. Med Direct Mail får du den største effekt, når du gør din kommunikation personlig. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os. Vi leverer markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Det betyder, at du får en helt unik erfaring at trække på.

Sikker administrativ kommunikation

Vi gør det enkelt for dig som afsender at distribuere din administrative kommunikation i alle kanaler. Du sender os filen, og vi sørger for, at distribuere forsendelsen på præcis den måde, du og modtageren ønsker det – både med eller uden personfølsomme data. Vi garanterer altid maksimal sikkerhed og effektivitet i jeres forsendelser.

Sagt med andre ord – du sender en fil til os, og så sørger vi for at distribuere din forsendelse i præcis den eller de kanaler, dine kunder ønsker at få information i.

Kommunikér sikkert og nemt med dine kunder via e-Boks

Med en e-Boks-løsning får du en effektiv, sikker og brugervenlig platform, hvor du nemt kan kommunikere med dine kunder uden at tænke over udgifter til porto og datasikkerhed. Vores løsninger hjælper både dig og dine kunder til en nemmere dialog, som i sidste ende øger kundetilfredsheden og dermed loyaliteten.

e-Boks giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder i realtid. Så uanset om du har en Sikker dialog eller sender en kontrakt til Digital underskrift, har medarbejderne i fx kundeservice mulighed for at ekspedere kunderne, mens de er i røret.

Som distributør af e-Boks står vi klar til at rådgive dig om, hvordan du styrker din kunderelation igennem e-Boks.

Packaging og distribution

Vi leverer alt til jeres kampagne såsom tryk, variabelt print, kuvertering, foliering, portooptimering og distribution – og vi leverer med stort engagement, fleksibilitet og professionel rådgivning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for helhedsindtrykket af din kampagne, at den sidste finish også er 100 % i orden.

Emballage og konvolutter

Vi leverer alt, I skal bruge, når I skal sende, pakke ind, emballere, beskytte, holde sammen, transportere – både med og uden tryk. Og vi gør det med høj leveringssikkerhed og professionel rådgivning. Først når vi har fundet den løsning, der matcher jeres behov bedst, er vi tilfredse.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vi har hjulpet en lang række virksomheder