Vores løsninger

Vi hjælper dig med at bygge stærkere relationer til dine kunder

Kontakt

Dagens forbruger lever i et konstant bombardement af informationer og tilbud

For at lykkes med at nå ud til dine kunder, må din kommunikation være relevant for den enkelte kunde. Måske har du allerede en kundedatabase og et godt kendskab til markedet og kundernes ønsker og behov, men mangler hjælp til at få fuldt udbytte af dine data. Måske oplever du problemer med at rekruttere nye kunder eller har svært ved at holde på dine gode kunder?

I dag kan du sende din kommunikation digitalt og fysisk og i forskellige kanaler ud til dine kunder. Hovedsagen er, at du sender det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt på de kanaler, hvor dine kunder er. For ellers råber du bare højt uden at blive hørt.

Vi står bag nogle af Skandinaviens største og mest banebrydende DM-, relation- og loyalitetsprogrammer og kommunikerer med mere end 100 millioner modtager hvert år.

Hos InterMail vil du opleve forskellige mennesker med alsidige kompetencer arbejde sammen for at opnå flere perspektiver på dine opgaver, og dermed bedre mulighed for at finde de mest optimale løsninger og de bedste ideer til dig og din virksomhed.

Vi hjælper dig med at bruge data til at distribuere et personligt budskab til dine kunder

Fra mavefornemmelser til datadreven markedsføring

Fordelene ved at kommunikere ud fra data fremfor mavefornemmelser er, at du får et meget mere præcist billede af din kunde. Det kan en kundeklub hjælpe med. Et veldrevet loyalitetsprogram kan give dine kunder fornemmelsen af eksklusivitet: “Her handler det om mig og mine behov!” I dag handler børn, forældre og bedsteforældre i de samme butikker, men deres behov er forskellige. Derfor er det nødvendigt at kommunikere individuelt med dine kunder.

Kontakt

Verdens stærkeste valuta: Loyalitet

Vores loyalitetsprogrammer giver dig et samlet overblik over din kundedatabase og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. Du kan identificere, hvilke kunder som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, som investeres i marketingaktiviteter.

Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt billede af hver enkelt kunde og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra, på hvilket stadie kunden er i sin livscyklus.

Lad os vise dig, hvad der sker, når en loyal kunde:

Vores to loyalitetsløsninger

IM Loyalty hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale hos dine kunder ved at skabe dialog på en enkel og effektiv måde. IM Loyalty er en standardiseret cloud service som er nem at integrere op imod. En platform der er god for dig, hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed og gerne vil lave markedsføring, der rammer dine kunder mere personligt. Med IM Loyalty kan vi hjælpe dig med skabe et bonussystem, der vil engagere dine kunder.

Det brugervenlige interface gør det nemt at komme i gang og hurtigt at opnå resultater. Der er ikke behov for store it-projekter og dyre konsulenttimer. Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt overblik over hver enkelt kunde, og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra hvor på købsrejsen, dine kunder befinder sig.

RelationPlus er til dig som har større mængder kundedata og er lidt mere avanceret i din kundedialog. Med RelationPlus giver vi dig et samlet overblik over din kundedatabase, og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. For jo mere relevant information du har om dine kunder, desto mere træfsikker bliver din individuelle kommunikation. Med RelationPlus kan vi hjælpe dig med at udvikle et bonussystem, der vil skabe mere salg og give flere loyale og engagerede kunder.

Du kan tilpasse din kommunikation og markedsføring, så den bliver helt unik og passer til dine kunders behov og interesser.  Arkitekturen i RelationPlus er opbygget i moduler, hvilket giver mulighed for udvidelse, er enkelt at vedligeholde, og så kan du integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API.

Marketingkommunikation

Vi hjælper med at kortlægge kunderejsen og bygge din marketing automation-løsning i IM Campaign, så du opnår en effektiv automatiseret og fremtidssikret markedskommunikation.

Vi kan både bygge enkle kampagner og højt specialiserede flows og via vores output management-systemer sikrer vi, at din kommunikation kommer ud til dine kunder i alle kanaler, online såvel som offline.

Direct Mail

Kombinerer du det fysiske og digitale brev, har du en vinderstrategi. Med Direct Mail får du den største effekt, når du gør din kommunikation personlig. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os. Vi leverer markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Det betyder, at du får en helt unik erfaring at trække på.

Administrativ kommunikation

Vores dokumenthåndterings- og e-faktureringssystem, IM Connect, håndterer en hel eller delvis outsourcing af den administrative og økonomiske kommunikation med dine kunder. Vi modtager og behandler dine data og distribuerer kommunikationen efter de flows og regler, vi sammen sætter op.

Sagt med andre ord – du sender en fil til os, og så sørger vi for at distribuere din forsendelse i præcis den eller de kanaler, dine kunder ønsker at få information i.

Kommunikér sikkert og nemt med dine kunder via e-Boks

Med en e-Boks-løsning får du en effektiv, sikker og brugervenlig platform, hvor du nemt kan kommunikere med dine kunder uden at tænke over udgifter til porto og datasikkerhed. Vores løsninger hjælper både dig og dine kunder til en nemmere dialog, som i sidste ende øger kundetilfredsheden og dermed loyaliteten.

e-Boks giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder i realtid. Så uanset om du har en Sikker dialog eller sender en kontrakt til Digital underskrift, har medarbejderne i fx kundeservice mulighed for at ekspedere kunderne, mens de er i røret.

Som distributør af e-Boks står vi klar til at rådgive dig om, hvordan du styrker din kunderelation igennem e-Boks.

Fulfillment

Vi leverer alt til jeres kampagne såsom tryk, variabelt print, kuvertering, foliering, portooptimering og distribution – og vi leverer med stort engagement, fleksibilitet og professionel rådgivning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for helhedsindtrykket af din kampagne, at den sidste finish også er 100 % i orden.

Emballage og konvolutter

Vi leverer alt, I skal bruge, når I skal sende, pakke ind, emballere, beskytte, holde sammen, transportere – både med og uden tryk. Og vi gør det med høj leveringssikkerhed og professionel rådgivning. Først når vi har fundet den løsning, der matcher jeres behov bedst, er vi tilfredse.

Cases

  • Alle
  • Direct Mail
  • e-boks
  • Emballage
  • IM Campaign
  • IM Connect
  • IM Loyalty
  • Kundeloyalitet
  • RelationPlus

Vil du vide mere om vores løsninger?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Vi har hjulpet en lang række virksomheder